Σούπερ Σάκκαρη, στον τελικό του Ραμπάτ! – VIDEO

19:26 3/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Νέα τρομερή επιτυχία για τη Μαρία Σάκκαρη που προκρίθηκε στον δεύτερο τελικό καριέρας της, αυτή τη φορά στο χωμάτινο τουρνουά του Ραμπάτ και θα είναι παρούσα στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Μπράβο Μαρία!

Το δεύτερο καλύτερό της αποτέλεσμα σε τουρνουά της WTA ισοφάρισε το απόγευμα της Παρασκευής η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια!

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά την παρουσία της στον περσινό τελικό του Σαν Χοσέ σε σκληρή επιφάνεια, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην

καριέρα της σε τελικό χωμάτινου τουρνουά, στο Ραμπάτ του Μαρόκο, κερδίζοντας ελεγχόμενα την Άλισον Φαν Ούιτβανκ με 6-4, 6-4!

Ισοφάρισε, το λιγότερο, καθώς τώρα θα πάει για το βήμα παραπάνω που είναι φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στην σαφώς πιο έμπειρη Τζοάνα Κόντα η οποία, όπως και η Σάκκαρη, αγωνίζεται στον πρώτο της χωμάτινο τελικό!

Και ενώ η σεζόν 2019 κυλούσε μάλλον νωχελικά για την 23χρονη τενίστρια που είχε μερικά μόνο ξεσπάσματα, όχι όμως σταθερότητα, ήρθε το τουρνουά του Ραμπάτ για να…βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Όταν έχεις αποκλείσει το Νο1 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίτλου, Ελίζ Μέρτενς, όταν δεν έχεις χάσει ούτε ένα σετ σε τέσσερις αγώνες στην πορεία μέχρι τον τελικό, η θέση της Μαρίας στον αγώνα τίτλου του Σαββάτου μόνο άδικη δεν είναι…

Ώριμη, πειθαρχημένη, με αυτοπεποίθηση που “χτίστηκε” σταδιακά από τους πρώτους γύρους, η SakkAttack συνέχισε την επέλασή της στο Ραμπάτ σε μια επιφάνεια που είναι φως-φανάρι πως ταιριάζει με το αθλητικό της στιλ παιχνιδιού.

Ούτε η Άλισον Φαν Ούιτβανκ μπόρεσε να “φρενάρει” το τρένο της Μαρίας η οποία έκανε θραύση στις επιστροφές της πετυχαίνοντας πέντε συνολικά breaks ενώ κέρδισε και τα δύο σετ στο σερβίς της Βελγίδας!

Στη βασική γραμμή έχει βρει έναν εξαιρετικό ρυθμό με μικρό αριθμό αβίαστων λαθών χρησιμοποιώντας άριστα το σπιναριστό forehand που διαθέτει, ένα αληθινό όπλο ειδικά στη χωμάτινη επιφάνεια.

Όλοι ανησυχήσαμε όταν το 5-2 του δεύτερου σετ έγινε 5-4 υπέρ της Μαρίας με τη Βελγίδα να σερβίρει για να μείνει δεύτερη φορά στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον η Κόντα είναι η μόνο που μένει εμπόδιο στον δρόμο της Σάκκαρη για τον παρθενικό της WTA τίτλο.

Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί σε ένα επεισοδιακό ματς για το FedCup τον Φλεβάρη με τη Μαρία να ηττάται στα τρία σετ και να ξεσπά κατά των διαιτητών του αγώνα για τις αποφάσεις τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία.

Θα πάρει εκδίκηση το Σάββατο η 23χρονη πρωταθλήτρια;

Όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό της!

Παρασκευή, 3/5: Ημιτελικοί Rabat Open

Konta (Great Britain) beat Tomljianovic (Australia) 6-2 7-6(7)
Sakkari (Greece) beat Van Uytvanck (Belgium) 6-4 6-4

MOROCCO OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Σούπερ Σάκκαρη, στον τελικό του Ραμπάτ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα