Σόντερλινγκ: “Μπορεί ο Νόλε, αρκεί να μείνει υγιής”

Ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ πιστεύει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει σε Grand Slam τον Ρότζερ Φέντερερ

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Express, το πρώην Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και δύο φορές φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν, Ρόμπιν Σόντερλινγκ, πιστεύει στις δυνατότητες του Νόβακ Τζόκοβιτς ώστε να ξεπεράσει τα 20 Grand Slam του Ρότζερ Φέντερερ.

Βασική προϋπόθεση, να μείνει

μακριά από τραυματισμούς και να συνεχίσει με την ίδια θέληση και πάθος.

“Πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα αλλά ο Νόβακ θα πρέπει να μείνει υγιής. Είχε κάποιες δύσκολες στιγμές πριν δύο χρόνια. Ο Ρότζερ από την άλλη, δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα στο γόνατο πριν 2-3 χρόνια.

“Ο Νόβακ σίγουρα μπορεί να το κάνει όμως πρέπει να μην έχει τραυματισμούς και να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο του παιχνιδιού του για πολλά χρόνια ακόμη, κάτι που δεν είναι εύκολο. Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτή την εξέλιξη.

“Ο Ρότζερ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει κι άλλους μεγάλους τίτλους, ακόμα και στα 38 του χρόνια. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η καριέρα του δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπορεί να είναι στο Top2, Top3 για κάποια χρόνια ακόμα που είναι απίστευτο. Ελπίζω πραγματικά αυτοί οι τρεις παίκτες να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμα.

“Έχουν κάνει πολλά για το άθλημα. Είναι πολύ σημαντικοί για το τένις, ειδικά οι Ρότζερ και Ράφα λόγω της αντιζηλίας τους. Παλιότερα είχαμε το rivalry Μποργκ-ΜακΕνρό, μετά τον Σάμπρας με τον Αγκάσι και τώρα τον Ρότζερ με τον Ράφα, δύο εξαιρετικά καλοί παίκτες με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Το Νο1 και το Νο2 του κόσμου και πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά καλό για το άθλημά μας” είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός πρωταθλητής.

The post Σόντερλινγκ: “Μπορεί ο Νόλε, αρκεί να μείνει υγιής” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα