Σκόπια: Νίκες σε μονό και διπλό για Πουρναρόπουλο

22:40 8/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο κυρίως ταμπλό του ITF Juniors 30 τουρνουά,  Pointer Open, που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στα Σκόπια

Ο 16χρονος Έλληνας τενίστας και Νο4 του ταμπλό, νίκησε στην πρεμιέρα του τον Πολωνό Γιάν Κλουντσίσκι με 6-3, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον 16χρονο Σλοβένο, Λάσε Ζακ Γκάιτσεκ που με τη σειρά του επικράτησε του Σέρβου

Ούρος Ζίφκοβιτς με 6-3, 6-4.

Ωστόσο, ο τενίστας του ΟΑ Θεσσαλονίκης είχε νικηφόρα πρεμιέρα και στο διπλό, καθώς μαζί με τον Άγγελο Αυγέρη κέρδισαν τους Νορβηγούς Γιούλιαν Μπράγκερ-Κάρλσεν και Γιόχαν Ότο Κρίστενσεν-Σελ με 6-3, 5-7, 10-5 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. 

Εκεί το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τους Σκοπιανούς Αμάρ Χουσεΐνοβιτς και Γκρέγκορ Στόινεφ οι κέρδισαν επίσης στο super tie-break τους Ματίας Σκρλικ (Τσεχία) και Γκόριαν Βουκικέβλικ (Σκόπια) με 3-6, 6-2, 11-9. 

Αντίθετα οι Νίκος-Φώτης Μακρής και Γιάννης Σακκάς δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στο διπλό, με τους δύο νεαρούς Έλληνες τενίστες να δίνουν μεγάλη μάχη κόντρα στους Σλοβένους Μάρκο Πρόζονεκ και Λάσε Ζακ Γκάιτσεκ, λυγίζοντας στο super tie-break με 6-3, 6-7(10), 10-7. 

Εκτός συνέχειας έμεινε και προερχόμενη από τα προκριματικά Αθανασία Τσακίρη, με την 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα από την 16χρονη Αμερικανίδα, Σοφία Σάντερς με 6-3, 6-1. 

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης, εκτός από τον Πουρναρόπουλο (μόνο διπλό μαζί με τον Αυγέρη) θα αγωνιστούν και οι Αλεξάνδρα και Λύδια Παναγιωτίδου τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό. 

The post Σκόπια: Νίκες σε μονό και διπλό για Πουρναρόπουλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα