Σκόπια: Διπλός ημιτελικός για την Λ. Παναγιωτίδου

Η εξαιρετική εβδομάδα στα Σκόπια συνεχίζεται για την Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία πέρασε στα ημιτελικά του ITF Juniors 30 τουρνουά,  Pointer Open, τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό. 

Αρχικά η 14χρονη παίκτρια του ΟΑ Θεσσαλονίκης επικράτησε της 15χρονης Αμερικανίδας, Ιζαμπέλα Τουμανιάν με 6-1, 6-1 και στα ημιτελικά του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την

κατά 2 χρόνια μεγαλύτερή της, Πολωνή Μαλγκορζάτα Μπαγιόρεκ, που με τη σειρά της κέρδισε την Σκοπιανή Σάρα Μιτέφσκα με 6-4, 6-3. 

Η Παναγιωτίδου ωστόσο θα βρεθεί στα ημιτελικά και του διπλού, καθώς μαζί με την αδελφή της Αλεξάνδρα κέρδισαν στον προημιτελικό της Παρασκευής τις Σκοπιανές Λιούμπιτσα Αντονόφσκα και Ιβάνα Μίλκοβα με 6-3, 6-3 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τις Τέα Κοβάσεβιτς (Βοσνία) και Σάρα Μιτέφσκα (Σκόπια) που κέρδισαν τις Πολωνές και Νο3 του ταμπλό, Μαλγκορζάτα Μπαγιόρεκ και Λένα Γιέντνατς με 6-2, 6-7(5), 10-5. 

Στα ημιτελικά του διπλού πέρασαν με άνευ αγώνα και οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Άγγελος Αυγέρης μετά την απόσυρση των Σκοπιανών Αμάρ Χουσεΐνοβιτς και Γκρέγκορ Στόινεφ, με το ελληνικό δίδυμο και Νο2 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στη συνέχεια τους Ρουμάνους Καλίν Αποστόλ και Αλεξάντρου Νικολάε που πέρασαν στην 4άδα επίσης με walkover. 

Ο Πουρναρόπουλος αγωνίστηκε και στα προημιτελικά του μονού, εκεί όπου ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Αλεξάντρου Νικολάε με 6-2, 6-1 μένοντας εκτός ημιτελικού. 

The post Σκόπια: Διπλός ημιτελικός για την Λ. Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα