Σκέφτεται να συνεχίσει… στα διπλά η Βοζνιάκι

Μπορεί πριν μερικούς μήνες η Καρολίν Βοζνιάκι να αποχαιρέτησε το επαγγελματικό τένις, όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνίζεται σε επιλεγμένα τουρνουά από εδώ και στο εξής…

Η Δανέζα πρωταθλήτρια μάλλον δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα χωρίς το τένις και δεν άντεξε, αποκαλύπτοντας στο Tennis Channel

πως μόνο απίθανο δεν είναι να συνεχίσει στο Tour.

Κάπως διαφορετικά από όσο την είχαμε συνηθίσει όμως.

Πιο συγκεκριμένα, η Βοζνιάκι μετά την εμπειρία της φέτος να παίξει για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά διπλών με την αγαπημένη της φίλη, Σερίνα Γουίλιαμς, σκέφτεται να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στα ταμπλό των διπλών.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν υπέροχη εμπειρία να παίξω στα διπλά του Όκλαντ με την Σερίνα. Μετά αναρωτηθήκαμε και οι δυο, γιατί δεν το κάναμε νωρίτερα στην καριέρα μας ; Τότε η Σερίνα μου πρότεινε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Μου είπε πως δεν θα ήταν άσχημο να συνεχίσω φέτος το τένις και να αγωνιστώ μόνο σε τουρνουά διπλών, παρέα μαζί της. Δεν το αποκλείω. Δεν είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί μου άρεσε πολύ.

Λιγότερο άγχος, περισσότερη διασκέδαση και φυσικά… ομαδικό πνεύμα.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα στη ζωή μου πάντως, θα μου άρεσε να βρεθώ σε κάποιο τηλεοπτικό σόου με αφορμή το τένις. Θα ήθελα να σχολιάζω αγώνες, αλλά δεν είμαι σίγουρα καλή στην προπονητική. Οπότε, μην με περιμένετε για προπονήτρια”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σκέφτεται να συνεχίσει… στα διπλά η Βοζνιάκι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα