Σινσινάτι: Μπαίνουν στη «μάχη» για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ακόμη μία ημέρα με ελληνικό ενδιαφέρον στο Cincinnati Masters, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη να μπαίνουν στη μάχη για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια είναι αυτή που προηγείται χρονικά, ανοίγοντας το πρόγραμμα στο Porsche Court στις 19.30 ώρα Ελλάδας. H Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα, φιναλίστ του φετινού Roland Garros.

Η 27χρονη τενίστρια δεν διατηρεί καλή παράδοση με την εν λόγω παίκτρια, καθώς έχει ηττηθεί στις 3 από τις 4 προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Μισή ώρα αργότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ούμπερ Χούρκατς στο κεντρικό  court. Αυτή θα είναι η δέκατη φορά που αναμετρώνται οι δύο αθλητές. Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει τις 7 από τις 9 προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Στο κεντρικό court θα αγωνιστούν οι Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, κόντρα στους Τόμι Πολ και Γκαέλ Μονφίς αντίστοιχα.

Στο Grandstandθα αγωνιστεί η Νο1 τενίστρια στον κόσμο Ίγκα Σφιόντεκ. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει σε αυτό το court είναι αυτή ανάμεσα στους Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Τέλος, στο Porsche Court μετά την Μαρία Σάκκαρη, είναι προγραμματισμένο να παίξουν οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Ελένα Ριμπάκινα

The post Σινσινάτι: Μπαίνουν στη «μάχη» για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα