Σίνερ και Κύργιος θα αρχίσουν την σεζόν στο Μονπελιέ

Οι πρώτες εμφανίσεις των Γιανίκ Σίνερ και Νικ Κύργιος για το 2021 θα πραγματοποιηθούν στο Μονπελιέ και το Open Sud de France.

Ο Σίνερ θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον δεύτερο ΑΤΡ τίτλο του, στην δεύτερη εμφάνισή του σε 250αρι τουρνουά. Το πρώτο του τρόπαιο ήρθε στο Sofia ATP, όπου ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Ιταλός κέρδισε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις όπως

οι Άλεξ Ντε Μινόρ, Αντριάν Μαναρίνο και Βασέκ Ποσπίσιλ.

Ο Κύργιος από την άλλη πλευρά έχει ήδη βιώσει την επιτυχία σε Γαλλική διοργάνωση (Μασσαλία 2016).  Ωστόσο ο 25χρονος Αυστραλός θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του έβδομου ΑΤΡ τίτλου του στο Μονπελιέ.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 28 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει επίσης τρεις αθλητές που βρίσκονται στο top-20. Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ο δύο φορές ημιφιναλίστ Ντέιβιντ Γκοφίν και ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα επιστρέψουν στη γαλλική νότια ακτή.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής του Open Sud de France Ρίτσαρντ Γκασκέ και ο νικητής του event το 2019 Τζο-Γουιλφριντ Τσόνγκα βρίσκονται επίσης στην λίστα συμμετεχόντων.

Γιάννης Μαύρος 

The post Σίνερ και Κύργιος θα αρχίσουν την σεζόν στο Μονπελιέ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα