Σήμερα μαθαίνει αντίπαλο ο Ράφα! – VIDEO

Οι τρεις από τους τέσσερις ανδρικούς προημιτελικούς έχουν σφραγιστεί και απομένει ο αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ στη φάση των “8” του Wimbledon

Η περιορισμένη ορατότητα, δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της τελευταίας αναμέτρησης για τη φάση των “16” του Championships μεταξύ του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και του Ζιλ Σιμόν.

Ο Αργεντίνος, Νο5 του ταμπλό, προηγείται με 2-1 σετ (7-6, 7-6, 5-7) του μαχητικού Γάλλου και ο αγώνας θα συνεχιστεί σήμερα (15:30GR) στο Court 2, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ

των προημιτελικών.

O Ντελ Πότρο έμεινε πίσω με 4-1 game στο 3ο σετ, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 4-4 με όπλο το πανίσχυρο forehand του. Όμως, ο Σιμόν πήρε το σετ από τον Πύργο του Ταντίλ, πετυχαίνοντας ένα ακόμη break στο σερβίς του αντιπάλου του.

Έτσι, την ίδια ώρα που ο Ναδάλ θα ευχαριστιέται ένα αγωνιστικό ρεπό, οι πιθανοί αντίπαλοί του στα προημιτελικά, θα χρειαστεί να επιστρέψουν για δεύτερη διαδοχική ημέρα στο γήπεδο.

Πως θα περάσει την Τρίτη του ο Ναδάλ;

“Θα προπονηθώ για μια ώρα. Θα κάνω μασάζ με τον φυσιοθεραπευτή μου και μετά θα παρακολουθήσω ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια θα χαλαρώσω στο σπίτι και ίσως μαγειρέψω το βράδυ” είπε ο Ισπανός μετά τη 4η συνεχόμενη straight sets νίκη του στο θεσμό, επί του Γίρι Βέσελι.

WIMBLEDON GENTLEMEN’S DRAW | OOP | SCORES

The post Σήμερα μαθαίνει αντίπαλο ο Ράφα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα