Σφιόντεκ: “Προτεραιότητα να είναι καλά οι παίκτες”

Τη σπουδαιότητα του να είναι πρωτίστως καλά οι αθλητές εξέφρασε η Ίγκα Σφιόντεκ σ’ ένα απόσπασμά της από μία πρόσφατη συνέντευξής της σε πολωνικό μέσο, γιατί δίχως αυτούς δε θα υπήρχαν όλα όσα ξέραμε, και πολλές φορές η WTA δεν είναι υποστηρικτή, σύμφωνα με την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης.

“Στην πραγματικότητα, όταν ανέβηκα στο No1 μπορούσα να δω πώς οι κορυφαίοι παίκτες αντιμετωπίζονταν διαφορετικά από τους παίκτες που μόλις ανεβαίνουν. Θα έλεγα ότι στο ίδιο το γήπεδο, δεν είχε σημασία προφανώς από πού προέρχονται

ή ποια είναι η ιστορία τους.

Είναι γιατί το πώς θα παίξουν, αλλά και το τι θα πετύχουν, θα εξαρτηθεί από το τι δείχνουν στο γήπεδο. Και εκτός γηπέδου; Λοιπόν, μπορείς να νιώσεις τη διαφορά… Έχω θίξει ορισμένα πράγματα στα μέσα ενημέρωσης και επικρίνω κατά καιρούς τη WTA.

Οπότε έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι αυτό μπορεί να είναι άβολο για αυτούς. Αλλά επίσης προσπαθώ να είμαι “ηγέτης” που στέκεται πίσω από τους παίκτες. Η βασική προτεραιότητα είναι οι παίκτες να είναι καλά, γιατί χωρίς εμάς, δεν θα υπήρχε όλο αυτό.

Νομίζω είναι εύκολο για οργανισμούς όπως αυτή να ξεχάσουν ότι πρέπει να είμαστε η ραχοκοκαλιά όλων. Και προσπαθώ να το υπενθυμίσω στον εαυτό μου αυτό, κάτι που μερικές φορές μπορεί να μην είναι βολικό όταν συζητάμε κάποια θέματα και διαφέρουν οι απόψεις”.

The post Σφιόντεκ: “Προτεραιότητα να είναι καλά οι παίκτες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφιόντεκ, “Προτεραιότητα,sfiontek, “proteraiotita