Σέκιτς: “Δέχθηκα πρόταση για να αποπλανήσω τον Τζόκοβιτς”

Η Νατάλιτζα Σέκιτς, μοντέλο από τη Σερβία, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ευρωπαϊκό περιοδικό, ομολόγησε πώς είχε δεχθεί πρόταση ύψους 60.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να αποπλανήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μάλιστα, στόχος αυτής της κίνησης δεν ήταν άλλος από το να δημιουργηθεί μια κακή εικόνα για τον Σέρβο σούπερ σταρ και κάτοχο 18 Grand Slam.

Να θυμίσουμε ακόμη πώς ο Νόλε είναι παντρεμένος με την Γέλενα από το 2014, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.

Το

μοντέλο από την Σερβία τόνισε πώς ήρθε σε επαφή μαζί της ένα άτομο το οποίο γνώριζε από το Λονδίνο, κάνοντας της αυτή την πρόταση.

”Είναι αλήθεια πώς κάποιος ήρθε σε επαφή μαζί μου. Τον ήξερα από το Λονδίνο, πίστευα ότι είναι σοβαρός άνθρωπος, αλλά τελικά έπεσα έξω.”

”Όταν με ρώτησε για ραντεβού, νόμιζα ότι είχε να κάνει με επαγγελματική πρόταση, μέρος της δουλειάς,” τόνισε η Σέκιτς.

”Μου είπε πώς θα υπάρχει μια κρυμμένη κάμερα και ότι στόχος είναι να αποπλανήσω τον Τζόκοβιτς. Μου είπε ότι θα μου προσφέρει 60.000 ευρώ για να το κάνω αυτό. Γέλασα στην αρχή νόμιζα είναι μια πλάκα, όμως μετά κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά. Ένιωσα πολύ άσχημα για αυτό,” επισήμανε το μοντέλο.

”Στην αρχή σκέφτηκα να του πετάξω νερό στο πρόσωπο, αλλά ήμασταν μπροστά σε δημόσιο μέρος και δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο.”

Η Σέκιτς μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νο1 στο κόσμο τενίστα, τονίζοντας πως αποτελεί σημαία της Σερβίας και είδωλο για όλους εκεί.

”Ο Νόβακ είναι ο πρεσβευτής μας, είναι παράδειγμα προς μίμηση, άνθρωπος με οικογένεια. Το να προτείνεις σε κάποιον να τον αποπλανήσει είναι τουλάχιστον απαράδεκτο,” ολοκλήρωσε η συμπατριώτισσα του Νόλε.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Σέκιτς: “Δέχθηκα πρόταση για να αποπλανήσω τον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα