Σε κίνδυνο η συμμετοχή της Χάλεπ στο US Open!

Η Σιμόνα Χάλεπ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον δεξί της αχίλλειο τένοντα και μετά την απόσυρσή της από το Κονέκτικατ Όπεν του New Haven, αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο Αμερικανικό Όπεν, τίθεται σε κίνδυνο!

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA δεν θα αγωνιστεί στο Κονέκτικατ Όπεν αυτής της εβδομάδας, καθώς απέσυρε την συμμετοχή

της από τον θεσμό. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ρουμάνα αποκάλυψε, πως ίσως δεν αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι πραγματικά πολύ απογοητευτικό να αποσύρεσαι από ένα τουρνουά. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όμως, καθώς αισθάνομαι πολύ επιβαρημένους τους αχίλλειους τένοντες μου, ειδικά τον δεξιό.

Έχω κερδίσει παλαιότερα τον τίτλο εδώ (2013) και είναι πάντα όμορφο να παίζω στο τουρνουά, όμως δυστυχώς φέτος δεν είναι εφικτό. Το πρωί αποφάσισα πως δεν πρέπει να μπω στο court για τις επόμενες δυο-τρεις ημέρες, αν θέλω να είμαι υγιής στη Νέα Υόρκη.

Δεν περίμενα οι τελευταίες εβδομάδες μου στο Tour να είναι τόσο επιτυχημένες, για αυτό ζήτησα Wild Card από το τουρνουά του Κονέκτικατ, αλλά αν και είναι δύσκολη η απόφασή μου, πρέπει να ξεκουραστώ.

Εγώ δεν δίνω περισσότερη προσοχή στα Grand Slam από τις υπόλοιπες διοργανώσεις. Κάθε διοργάνωση είναι το ίδιο σημαντική για εμένα προσωπικά. Πρέπει να ξεκουραστώ και καλώς εχόντων των πραγμάτων την Πέμπτη να επιστρέψω στο γήπεδο και να προπονηθώ.

Αυτό δεν είναι σίγουρο όμως, πρέπει να δω μέρα με την μέρα πως θα τα πηγαίνω. Αν χρειαστεί να ρισκάρω πολύ, ίσως δεν αγωνιστώ καν στο Αμερικανικό Όπεν. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σε κίνδυνο η συμμετοχή της Χάλεπ στο US Open! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα