Σαν σήμερα: Pistol Pete VS The Federer Express

Η στήλη “Σαν σήμερα” παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα στο τένις που διεξήχθησαν σαν σήμερα 10 Μαρτίου

10 Μαρτίου 2008

Όποια κι αν είναι η γνώμη σας για τα ματς επίδειξης ένα πράγμα δεν αλλάζει: οι αμοιβές είναι τεράστιες και υπάρχουν σημεία του πλανήτη που “διψούν” για την παρουσία μεγάλων ονομάτων και άλλα που αποτελούν κοιτίδες του σύγχρονου αθλητισμού και ως τέτοιες πρέπει να τροφοδοτούνται. Μια από αυτές είναι η Nέα Υόρκη και συγκεκριμένα το Madison Square Garden.

Πριν 12 χρόνια 19.690 θεατές, ανάμεσα

τους ο Tiger Woods και ο Donald Trump, το κατέκλυσαν για να απολαύσουν δύο θρύλους του τένις, έναν αποσυρθέντα, στα 36 του, τον Pete Sampras και έναν εν ενεργεία, στα 26 του και κυρίαρχο εκείνη την περίοδο, τον Roger Federer. Μέσα στο court βρίσκονταν συνολικά 26 Grand Slam τίτλοι, 14 για τον Sampras, 12 για τον Federer.

Όπως συχνά συμβαίνει στα ματς επίδειξης η αντιπαλότητα δεν εκλείπει με τους δυο υπεραθλητές να αποδίδουν όμορφο τένις με νικητή τελικά τον Federer με 2-1 σετ, 6-3, 6-7(4), 7-6(6).

Ο Federer θα εισπράξει 1 εκατομμύριο δολάρια, ο Sampras λιγότερα. Ο σπουδαίος Ελληνοαμερικανός θα πλέξει το εγκώμιο του Federer αναγνωρίζοντας πως ο Ελβετός θα ξεπεράσει το ρεκόρ του των 14 Grand Slam τίτλων και προφητεύοντας πως θα φτάσει τους 18 με 19.

Κοντά έπεσε…

Στέλιος “You Shall Not Tsitsipass” Δηλιωρίδης – https://twitter.com/stedilioridis

The post Σαν σήμερα: Pistol Pete VS The Federer Express appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα