Σάκκαρη: Στο Νο5 του κόσμου από την Δευτέρα

16:55 8/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Αρίνα Σαμπαλένκα μπορεί να ηττήθηκε στον 3ο γύρο του Charleston Open από την Αμάντα Ανισίμοβα, ωστόσο η νίκη της απέναντι στην Άλισον Ρίσκε, ένα γύρο νωρίτερα, ήταν αρκετή για να ρίξει τη Μαρία Σάκκαρη από το Νο4 του κόσμου, με την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται πλέον στο Νο5 κάτι το οποίο θα ισχύσει από την ερχόμενη Δευτέρα (11/4).

Αυτή τη στιγμή η Σαμπαλένκα βρίσκεται στο Νο4 της κατάταξης έχοντας 4.711 βαθμούς, την ίδια ώρα που η Σάκκαρη έχει 4.705. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Porsche

Tennis Grand Prix, το οποίο θα διεξαχθεί στη Στουτγκάρδη (16-24/4) όπου θα συμμετάσχει σχεδόν όλο το Top-10 της κατάταξης. 

Το θετικό για την Ελληνίδα τενίστρια είναι ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει να υπερασπιστεί μόλις 55 βαθμούς, σε αντίθεση με την Σαμπαλένκα η οποία θα υπερασπιστεί 305 από την περσινή συμμετοχή της στον τελικό του τουρνουά, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν και πάλι οι ισορροπίες. 

Παρά την υποχώρηση μιας θέσης της Σάκκαρη, η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει για ακόμη μια εβδομάδα δύο παρουσίες στην πρώτη 5άδα του κόσμου σε ATP και WTA και μάλιστα στην ίδια θέση, καθώς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο5 του κόσμου στην κατάταξη της ATP

The post Σάκκαρη: Στο Νο5 του κόσμου από την Δευτέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα