Σάκκαρη-Μούχοβα: Για την πρόκριση στις “8” της Μαδρίτης

20:36 3/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Στον 5ο προημιτελικό της στο φετινό WTA Tour, θέλει να προκριθεί η Μαρία Σάκκαρη η οποία το βράδυ της Τρίτης (21:30GR) αντιμετωπίζει την Καρολίνα Μούχοβα στο κεντρικό court του Caja Magica για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open.

Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αγωνίζεται στο 8ο τουρνουά της φέτος και από στα εφτά προηγούμενα έχει φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά, σε τέσσερις περιπτώσεις.

Σάκκαρη και Μούχοβα θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, μετά τη νίκη της Σπαρτιάτισσας επί της Τσέχας στο μακρινό 2016, με 2-0 σετ

Η Μούχοβα,

Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ναόμι Οσάκα στο 2ο γύρο της Μαδρίτης και σίγουρα αποτελεί μια πολύ δυνατή αντίπαλος για τη φορμαρισμένη Sakkattack.

Από την άλλη, το Νο16 του ταμπλό και Νο19 στον κόσμο, κέρδισε με ανατροπή την Αμάντα Ανισίμοβα στον 1ο γύρο ενώ στο 2ο κέρδισε 2-0 σετ την Ανέτ Κονταβέιτ.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα διασταυρωθεί στα προημιτελικά με το ζευγάρι Παβλιουτσένκοβα-Μπράντι.

WTA MADRID OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Στο ταμπλό των ανδρών, ξεχωρίζει την Τρίτη το ντέρμπι μεταξύ του Ασλάν Καράτσεφ και του Κέι Νισικόρι ενώ στη μάχη του τίτλου ρίχνονται Ντόμινικ Τιμ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Σάκκαρη-Μούχοβα: Για την πρόκριση στις “8” της Μαδρίτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα