Σάκκαρη: “Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα” (vid)

21:38 5/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη υπερκέρασε το εμπόδιο της Ελίζ Μέρτενς με σπουδαία εμφάνιση και “έκλεισε” τη θέση της στον 4ο γύρο του Roland Garros, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της, μίλησε για το πως έζησε τη μάχη στο Simonne Mathieu, ενώ είπε λίγα λόγια και για την επόμενη αντίπαλό της

στο ταμπλό, Σοφία Κένιν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τη Μέρτενς: “Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο ματς. Ήταν δύσκολο γιατί ήμουν δυο πόντους από το να κερδίσω το 2ο set και να κλείσω το ματς, αλλά δεν τα κατάφερα. Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα μέσα μου. Ευτυχώς, έβγαλα τον καλύτερο εαυτό μου εγκεφαλικά στο 3ο set και έπαιξα το τένις που έπαιξα”.

Για το αν υπήρξαν στιγμές που… έβραζε μέσα της: “Υπήρχαν στιγμές που έβραζα μέσα μου, αλλά έχω δουλέψει πολύ με το μυαλό μου πάνω σε αυτό το κομμάτι, για να μπορώ να προσπερνάω τις άσχημες στιγμές. Σήμερα λειτούργησε 100% και ελπίζω να συνεχίσω έτσι”.



Για την επόμενη αντίπαλό της, Σοφία Κένιν: “Έχουμε παίξει αρκετές φορές, την κέρδισα πρώτη φορά φέτος στο Άμπου Ντάμπι. Προφανώς παίζει καλά σ’ αυτά τα γήπεδα, γι’ αυτό και έπαιξε στον τελικό του τουρνουά πέρυσι. Δεν έχει αρχίσει καλά τη φετινή σεζόν, αλλά δεν παύει να είναι μέσα στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης. Θα απολαύσω τη σημερινή μου νίκη και από αύριο θα αρχίσω να σκέφτομαι το ματς με την Κένιν”.

Για την ατμόσφαιρα του Simonne Mathieu: “Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα εδώ, είχα και τους δικούς μου ανθρώπους στην κερκίδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη”.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σάκκαρη: “Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα