Σάκκαρη για τα WTA Finals: «Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι»

Η Μαρία Σάκκαρη στην συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό με την Καρολίν Γκαρσία μίλησε για τον επερχόμενο τελικό με την Κάρολαϊν Ντόλεχαϊντ.

Η Ελληνίδα μίλησε για την υποστήριξη που δέχεται από τον μεξικανικό κοινό, καθώς και για τα WTA Finals.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αντίπαλο της στον τελικό:

«Μπορεί να είμαι φαβορί από άποψη ranking, αλλά είναι στον τελικό για κάποιο λόγο. Έχει παίξει πολύ καλό τένις και έχει κερδίσει μεγάλες παίκτριες. Είναι τελικός και θα είναι εκπληκτικό αν νικήσω, θα στεναχωρηθώ αν χάσω. Θα προσπαθήσω να κάνω

το ίδιο με σήμερα, να έχω χαμόγελο στα χείλη και να απολαύσω τη μέρα μου.

Θα προετοιμαστώ όπως πριν από κάθε άλλο ματς, όπως κάθε άλλο ματς αυτή την εβδομάδα. Για παράδειγμα, χθες έπαιξα με την Αράνγκο που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ. Θα συγκεντρωθώ στον εαυτό μου, στο τι πρέπει να κάνω εγώ. Δεν έχει σημασία τι θα κάνει η αντίπαλος. Όλοι παίζουν καλά, έχει παίξει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Τύχη μπορεί να έχεις μια φορά, αλλά δεν είναι κάτι σταθερό. Ανυπομονώ για την αυριανή μέρα. Θα είναι διασκεδαστικό».

Για τη συμπαράσταση της εξέδρας:

«Το λέω κάθε μέρα, αλλά απλά με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι κάτι που εκτιμώ πραγματικά. Είμαι ευγνώμων που έρχομαι κάθε χρόνο και η στήριξη είναι κάθε φορά μεγαλύτερη. Απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ, όλο αυτό είναι πολύ ξεχωριστό».

Για τα WTA Finals:

«Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Ήρθα εδώ ως Νο.16 στο Race και υπάρχουν πολλές παίκτριες από πάνω μου που παίζουν πολύ καλά».

The post Σάκκαρη για τα WTA Finals: «Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι» appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα