Σάμπρας σε Τζόκοβιτς: “Please, δώσε μου τις επιστροφές σου”

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων στο θεσμό του ATP Finals, η ATP εγκαινίασε μια διαδικτυακή στήλη όπου Θρύλοι του παρόντος και του παρελθόντος, μιλάνε για την εμπειρία τους στην κορυφαία διοργάνωση.

Με παρουσιαστή τον Τιμ Χένμαν, η πρώτη εκπομπή φιλοξένησε δύο από τους πιο επιτυχημένους τενίστες στο ATP Finals και δύο εκ των σημαντικότερων τενιστών στην ιστορία του αθλήματος, τον σπουδαίο

Πιτ Σάμπρας και τον κορυφαίο, αυτή τη στιγμή, Νόβακ Τζόκοβιτς οι οποίοι έχουν κατακτήσει από πέντε φορές το year-end Championships.

Όταν ο Χένμαν ρώτησε τον Σάμπρας, ποιο χτύπημα θα ήθελε να “κλέψει” από τον Νόλε, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: “Νόβακ, σε παρακαλώ δώσε μου τις επιστροφές σου στο σερβίς”, προκαλώντας το γέλιο του Σέρβου πρωταθλητή.

Συνεχίζοντας να μιλάει για τις επιστροφές του Τζόκοβιτς, ο Σάμπρας παραδέχθηκε: “Αν κάποιος θα μου δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα, αν έπαιζα σε αυτή την εποχή, θα ήταν ο Νόβακ λόγω των επιστροφών του. Θα ήταν πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσω. Οπότε αν μπορούσα να πάρω ένα χτύπημα από τον Νόβακ, θα ήταν οι επιστροφές του. Επίσης, ζηλεύω και την ταχύτητά του στο court”.

Η απάντηση του Τζόκοβιτς, ήταν εξίσου απολαυστική: “Δεν θα με χάλαγε να αλλάξουμε τις επιστροφές και την ταχύτητά μου, με το σερβίς και το βολέ σου”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη



The post Σάμπρας σε Τζόκοβιτς: “Please, δώσε μου τις επιστροφές σου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα