Ρούμπλεφ: Αντίο με ψηλά το κεφάλι – VIDEO

Mε νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, κόντρα στον πρωτοπόρο του London 2020, Ντόμινικ Τιμ, αποχαιρέτησε την παρθενική του συμμετοχή στο ATP Finals ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος, από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες στο φετινό tour, επικράτησε 6-2, 7-5 του αντιπάλου του και ολοκλήρωσε με 2 ήττες και μια νίκη τις υποχρεώσεις

του στο κορυφαίο τουρνουά των “8” καλύτερων της χρονιάς.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης (career high), ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο αποτελεσματικός από τον Αυστριακό και δίκαια έφτασε στην τελική επικράτηση η οποία θα του χαρίσει επιπλέον 200 ATP βαθμούς.

Ο Τιμ, μπήκε σχετικά αδιάφορος στον αγώνα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά ως πρώτος στον όμιλο. Ο 27χρονος άσος, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έδειξε διάθεση να πιεστεί και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 6-2, 3-1.

RIP this tennis ball

Enormous 25-shot rally between Rublev & Thiem!#NittoATPFinals pic.twitter.com/8OFuShUoys

Tennis TV (@TennisTV) November 19, 2020

Στα μέσα του 2ου σετ, ο Αυστριακός προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 4-4 games, με τον Ρούμπλεφ να πετυχαίνει ένα ακόμη break στο 11ο game (6-5) και να σερβίρει επιτυχημένα στη συνέχεια για τη νίκη, μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά αγώνα.

Ο Τιμ περιμένει πλέον τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Λονδίνου που θα προκύψει από την αναμέτρηση της Πέμπτης, μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (16:00GR).

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

The post Ρούμπλεφ: Αντίο με ψηλά το κεφάλι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα