Ρώσικη επέλαση στη Μελβούρνη – VIDEO

09:17 9/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Με μπροστάρη τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, το Ρώσικο λόμπι άφησε το στίγμα του στη 2η ημέρα των αγώνων του Australian Open την Τρίτη (09/02). Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρεν Κατσάνοφ, ακολούθησαν το συμπατριώτη τους στο 2ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Μεντβέντεφ δεν είχε εύκολο αντίπαλο στην πρεμιέρα του στη Μελβούρνη, ωστόσο συνέχισε τα εξαιρετικά του αποτελέσματα και δεν επέτρεψε στον Βάσεκ Πόσπισιλ να τον απειλήσει, φτάνοντας ελεγχόμενα στη νίκη με 6-2, 6-2, 6-4 επί του Καναδού big

server.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, δεν δέχθηκε break στη 1 ώρα και 47 λεπτά που διήρκησε ο αγώνας στη Margaret Court Arena και πέτυχε την 15η συνεχόμενη νίκη του στο tour, προερχόμενος από τρεις σερί τίτλους (Paris Masters 2020, ATP Finals 2020 και ATP Cup 2021).

Στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Καρμπάλες Μπαένα-Μπάλαζ.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν επίσης εντυπωσιακός στο πρώτο του παιχνίδι για το Αυστραλιανό Όπεν, επικρατώντας με 6-3, 6-3, 6-4 του 29χρονου Γερμανού, Γιανίκ Χάνφμαν. Το Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης μέτρα έξι σερί νίκες και μοιάζει ανίκητος στο court. Δείχνει ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της σεζόν. Στους “64” της διοργάνωσης θα αναμετρηθεί με τον Βραζιλιάνο Μοντέϊρο, Νο74 στον κόσμο.

Τέλος, ο Κάρεν Κατσάνοφ έκανε το χρέος του και κέρδισε στον Αλεξάνταρ Βούκιτς με 6-3, 6-7 (4), 7-6 (2), 6-4, σε ένα έναν ανταγωνιστικό αγώνα που διήρκησε πάνω από τρεις ώρες. Ο 24χρονος Ρώσος χειρίστηκε άψογα τους κρίσιμους πόντους του παιχνιδιού και έχοντας πολύ καλό πρώτο σέρβις έφτασε στην πολυπόθητη νίκη-πρόκριση. Έτσι έδωσε συνέχεια στα θετικά “ρωσικά” αποτελέσματα στην Μελβούρνη και την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρικάρντας Μπεράνκις.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ρώσικη επέλαση στη ΜελβούρνηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα