Ραντουκάνου: Διαζύγιο-σοκ με τον προπονητή της

Μπορεί ο Άντριου Ρίτσαρντσον να ήταν αυτός ο οποίος οδήγησε την Έμα Ραντουκάνου στην κατάκτηση του US Open, αλλά και στο Νο22 του κόσμου, ωστόσο η 18χρονη αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του. 

Η βασική αιτιολογία για την απόφαση αυτή είναι ότι η Βρετανίδα χρειάζεται έναν έμπειρο προπονητή και καθοδηγητή, ο οποίος θα τη βοηθήσει στο να  εξελίξει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και τη φυσική της κατάσταση στο απαιτητικό Tour της WTA

“Χρειάζομαι

κάποιον που θα έχει εμπειρία σε τόσο υψηλό επίπεδο.”, δήλωσε η Ραντουκάνου. “Θέλω κάποιον που να έχει ανάλογες εικόνες από το Tour και να έχει ζήσει παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική μου για να με καθοδηγήσει ανάλογα.”

“Πλέον ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και όλες οι παίκτριες δύσκολες. Απλά έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή από έναν έμπειρο προπονητή που να έχει περάσει από όλο αυτό και να με βοηθήσει γιατί είμαι ακόμα πολύ νέα.”

Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή προπονητή για την Ραντουκάνου μέσα σε λίγους μήνες, μετά από τη λήξη της συνεργασίας με τον έμπειρο Νάιτζελ Σίαρς μετά το Wimbledon. Ωστόσο, η ίδια όπως τόνισε δεν βιάζεται για να προσλάβει νέο προπονητή, με το όνομα του Ντάρεν Κέιχιλ, που διέκοψε τη συνεργασία με την Σιμόνα Χάλεπ, να ακούγεται όλο και πιο έντονα. 

“Δεν έχω κανέναν στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και μάλιστα λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα παίξω σε αυτά τα τουρνουά που μου απομένουν και τότε θα αποφασίσω.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ραντουκάνου: Διαζύγιο-σοκ με τον προπονητή της appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα