Ψυχωμένη ανατροπή της Μπαντόσα

22:33 4/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Πάουλα Μπαντόσα έσωσε match point της Άνα Μπόγκνταν και γύρισε από πολύ δύσκολη θέση, για να επικρατήσει της Ρουμάνας στη μεταξύ τους μονομαχία για τον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Η Ισπανίδα, εκ των πιο υπολογίσιμων dark horses της φετινής διοργάνωσης στο Παρίσι, συνεχίζει στο ταμπλό, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να παίξει το καλύτερό της τένις, για να αφήσει εκτός την εμπνευσμένη Μπόγκνταν.

Μετά από δυο ώρες και 53 λεπτά, η Ισπανίδα, Νο33 του ταμπλό, επικράτησε της Νο102 τενίστριας του πλανήτη με 2-6, 7-6(4), 6-4 και στον 4ο γύρο θα αγωνιστεί κόντρα στη Μαρκέτα

Βοντρούσοβα.

Η Μπαντόσα, που διανύει τρομερή clay court season, έχοντας παίξει στα ημιτελικά του Τσάρλεστον και της Μαδρίτης, ενώ κατέκτησε τον τίτλο στο Βελιγράδι, βρέθηκε πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Μπόγκνταν, όμως μπόρεσε να ξεφύγει.

Στο 2-6, 5-6, σέρβιρε για να μείνει στο ματς και χρειάστηκε να σβήσει match point της Ρουμάνας, πριν οδηγήσει το 2ο set στο tie-break. Εκεί, επέστρεψε από το 0-2 της Μπόγκνταν και ισοφάρισε εντυπωσιακά.

Στο 3ο set, γύρισε δυο φορές από break πίσω (1-2 και 2-4), κερδίζοντας εν τέλει τα τέσσερα τελευταία games του αγώνα, για να πάρει την πρόκριση.

Η φιναλίστ του 2019 στο Παρίσι, Μαρκέτα Βοντρούσοβα, την οποία θα συναντήσει η Μπαντόσα στη συνέχεια, απέκλεισε με 6-3, 6-3 την Πολόνα Χέρσογκ και δείχνει να βρίσκεται και αυτή σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Σοράνια Κιρστέα, που επικράτησε της Ντάρια Κασάτκινα με 6-3, 6-2 και στις “16” θα βρει απέναντί της, την Ταμάρα Ζιντάνσεκ.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ψυχωμένη ανατροπή της Μπαντόσα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα