Πρώτος χωμάτινος προημιτελικός για Σέλτον (vid)

08:15 4/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Μόλις στο 10ο παιχνίδι του στο χώμα, ο Μπεν Σέλτον χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ζιζού Μπεργκς και να πάρει το εισιτήριο για τους “8” καλύτερους του Men’s Clay Court Championships στο Χιούστον.

Το Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 3-6, 6-4, 6-3 του Βέλγου και σημείωσε την τρίτη νίκη της καριέρας του σε χωμάτινο τουρνουά του tour (3-7 το ρεκόρ), εξασφαλίζοντας την παρθενική του παρουσία σε προημιτελική φάση clay court τουρνουά.

First ATP Tour

QF on clay @benshelton digs deep for a 3-6 6-4 6-3 win over Bergs in Houston.#USClay pic.twitter.com/RSXKKBeW2w

Tennis TV (@TennisTV) April 4, 2024

“Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Ήταν μεγάλο παιχνίδι σε διάρκεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω εδώ στο Χιούστον” είπε ο Σέλτον μετά τις 2 ώρες και 24 λεπτά που διήρκησε το ματς.

Επόμενος αντίπαλος για τον αριστερόχειρα άσο, ο συμπατριώτης του Μπράντον Νακασίμα που κέρδισε με τη σειρά του 6-1, 6-4 τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

Στο ξεκίνημα της ημέρας την Τετάρτη, ο Λουτσιάνο Νταρντέρι έκανε την υπέρβαση και επικράτησε 6-4, 2-6, 7-6(4) του Νο2 του ταμπλό, Φραντσίσκο Τσερούντολο συνεχίζοντας τα πολύ καλά του αποτελέσματα στο χώμα και στο tour.

Ο πρωταθλητής του Cordoba Open τον Φεβρουάριο, θα αντιμετωπίσει τον Μάρκος Γκιρόν για μια θέση στα ημιτελικά του Χιούστον.

HOUSTON CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Πρώτος χωμάτινος προημιτελικός για Σέλτον (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα