Πρώτοι τελικοί στο Miami Open – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται σε έναν μεγάλο τελικό απέναντι στους Μπράιαν ενώ Μπάρτι και Πλίσκοβα διεκδικούν τον τίτλο στις γυναίκες

Ημέρα τελικών σήμερα στο Miami Open, με τη διεξαγωγή του τελικού στο διπλό ανδρών και στο μονό των γυναικών.

Μια σπουδαία εμπειρία θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς (21:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) αντιμετωπίζοντας το κορυφαίο δίδυμο στην ιστορία του τένις.

Μόλις στο δεύτερο τουρνουά του μαζί με τον σπεσιαλίστα στα διπλά,

Γουέσλι Κούλχοφ, κατάφερα να προκριθούν στον τελικό του διπλού στο Miami Masters όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μπομπ και Μάικ Μπράιαν.

Παρέα με τον 29χρονο Ολλανδό τενίστα, ο Στεφ έχει αποκλείσει μεταξύ άλλων το Νο2 του ταμπλό, Σοάρες/Μάρεϊ αλλά και τα πολύ δυνατά δίδυμα των Χατσάνοφ/Μεντβέντεφ και Ίσνερ/Κουέρι!

Νωρίτερα (19:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) θα πραγματοποιηθεί ο τελικός των γυναικών, ανάμεσα στην Καρολίνα Πλίσκοβα και την Άσλει Μπάρτι.

Oι δύο γυναίκες, έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές και μοιράζονται τις νίκες. Και οι δύο έχουν από μια νίκη σε hard court και από μια νίκη σε γρασίδι. Στο πιο πρόσφατο ραντεβού τους, η Τσέχα είχε κερδίσει την 22χρονη Αυστραλέζα στον 4ο γύρο του US Open 2018 (6-4, 6-4).

Mε την πορεία της στο Μαϊάμι, η Πλίσκοβα έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ η Μπάρτι θα ανέβει στο career high Νο9 της WTA.

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Πρώτοι τελικοί στο Miami Open – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα