Προχωρά ο Αλιασιμέ στο Γκσταντ!

Το παιδί-θαύμα του Καναδικού τένις, ο Φελίξ Οζέρ Αλιασιμέ, μετά την ενθαρρυντική παρουσία του στο Ούμαγκ, ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Γκσταντ με αντίπαλο τον Γκουίντο Αντρεότσι.

Κάνει σταθερά βήματα ο Αλιασιμέ!

Μπορεί να μην έχει καν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο, ο νεαρός Καναδός κάνει τα πρώτα του βήματα στην ATP World Tour και τα δείγματα γραφής είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Εχει εξαιρετικά groundstrokes και από τις δύο πλευρές,

τα σερβίς του φθάνουν ήδη άνετα τα 200 χιλ/ώρα ενώ τεχνικά είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Στην πρεμιέρα του στο Γκσαντ επικράτησε του Αντρεότσι με 6-3, 7-6(3) παίζοντας για ακόμη μια φορά πολύ ώριμο τένις για την ηλικία του.

Το ταλέντο του…περισσεύει αλλά φυσικά δεν φτάνει μόνο αυτό διότι πρέπει να τον δούμε να τεσταρίζεται τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο και φυσικά η…αδυσώπητη πραγματικότητα του τουρ θα προσφέρει από μόνη της άπειρες προκλήσεις στον νεαρό Καναδό.

Στην ισπανική μονομαχία των Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένια και Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ νικητής βγήκε ο πρώτος με 7-6(3), 6-2 ενώ, θυμίζουμε πως στο ταμπλό του 250ριου τουρνουά ξεχωρίζει η παρουσία του Φάμπιο Φονίνι (άρτι αφιχθείς από τον τίτλο στο Μπόσταντ), ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ αλλά και οι πιτσιρικάδες Μπόρνα Τσόριτς και Αντρέι Ρουμπλέφ!

Δευτέρα, 23/7: 1ος γύρος Gstaad Open

Aliasime (Canada) beat Andreozzi (Argentina) 6-3 7-6(3)
Carballes Baena (Spain) beat Garcia Lopez (Spain) 7-6(3) 6-2
Munar (Spain) beat Menendez (Spain) 6-1 6-0
Zopp (Estonia) beat Hanfmann (Germany) 3-6 6-3 7-6(4)
Daniel (Japan) beat E. Ymer (Sweden) 7-6(9) 7-5

GSTAAD OPEN DRAW | OOP (-1H)| SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Προχωρά ο Αλιασιμέ στο Γκσταντ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα