Πράξη 3η και φαρμακερή

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα στο Λονδίνο, θετικές ενδείξεις και για τις επόμενες ημέρες

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάιλ Έντμουντ θα επιστρέψουν για 3η συνεχόμενη ημέρα στο Queen’s Club προκειμένου να ολοκληρώσουν τον μεταξύ τους αγώνα για τον 1ο γύρο του Fever Tree Championships.

Η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη από την Τρίτη, έχει διακοπεί στο 6-3, 3-3

υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή και θα συνεχιστεί σήμερα (περίπου στις 15:00GR), στο δεύτερο προγραμματισμένο παιχνίδι του κεντρικού court.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος κάνει το καθήκον και ολοκληρώσει τη νίκη του, θα χρειαστεί να επιστρέψει στο κεντρικό court λίγο αργότερα (περίπου στις 18:00GR) για να αντιμετωπίσει τον Ζέρεμι Σαρντί, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της χορτάρινης διοργάνωσης.

Το θετικό είναι ότι σήμερα ο καιρός στο Λονδίνο αναμένεται βελτιωμένος, με ελάχιστες πιθανότητες βροχής ενώ και οι επόμενες ημέρες δείχνουν να βοηθούν την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του τουρνουά.

Λόγω του γεμάτου προγράμματος, οι Βρετανοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια ώρα νωρίτερα τα παιχνίδια σήμερα στο Queen’s (13:00GR), με τον αγώνα Τσίλιτς-Σβάρτσμαν να ανοίγει το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Center Court.

Βαβρίνκα-Μαού αλλά και το σημαντικό παιχνίδι διπλού Μάρει/Λόπεζ-Φάραχ/Καμπάλ, θα διεξαχθούν επίσης στο κεντρικό γήπεδο.

Άλλα δύο παιχνίδια για τον 1ο γύρο, δεν έχουν ξεκινήσει καν: Κύργιος-Καρμπάγιες Μπαένα και Ντιμιτρόφ-Αλιασίμ, με τους νικητές να διασταυρώνονται λίγο αργότερα για το 2ο γύρο.

QUEEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

Ντέρμπι, όμως, έχουμε και στο Noventi Open του Χάλε, εκεί όπου ο εννιά φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο ματς του κεντρικού court (19:00GR) τον Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα που ψάχνει μια μεγάλη νίκη, μετά από μεγάλο διάστημα λόγω και του τραυματισμού του.

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Πράξη 3η και φαρμακερή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα