Περβολαράκης: Ο τίτλος χάθηκε στις λεπτομέρειες

Μιχάλης Περβολαράκης και Μαξιμίλιαν Νόικριστ ηττήθηκαν στον τελικό του διπλού στο Challenger τουρνουά του Μπαχρέιν από τους Πορτογάλους Νούνο Μπόρζες και Φρανσίσκο Καρμπάλ με 7-5, 7-6(5), [10-8] μετά από 1 ώρα και 44 λεπτά. 

Το ελληνοαυστριακό δίδυμο δυσκολεύτηκε αρκετά από το εντυπωσιακό σερβίς των Πορτογάλων οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 84% (47/56) κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς και 71% (12/17) στο 2ο! 

Χαρακτηριστικό είναι ότι Περβολαράκης και Νόικριστ δεν κατάφεραν να φτάσουν σε break-point, ενώ πήραν από το αντίπαλο σερβίς μόλις 14

πόντους (14/73).

Στο 1ο set Περβολαράκης και Νόικριστ κατάφεραν να σβήσουν 3 break-points, σε 3 διαδοχικά service-games, όμως δεν έγινε το ίδιο και στο 4ο διαδοχικό service-game με τους Πορτογάλους να παίρνουν προβάδισμα με 6-5 και στη συνέχεια με ένα εύκολο hold έκλεισαν στο set σε 42 λεπτά.

Στο 2ο set τα δύο ζευγάρια έκαναν εκπληκτική δουλειά από τη θέση του σερβίς το οποίο και οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου Περβολαράκης και Νόικριστ προηγήθηκαν με 5/3, με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν σε 5/5, αλλά με δύο σερί πόντους το set πήγε στο ελληνοαυστριακό δίδυμο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο super tie-break Μπόρζες και Καρμπάλ ξέφυγαν σ’ έναν πολύ κρίσιμο σημείο αυξάνοντας τη διαφορά από το 4-3 σε 8-5 για να κλείσουν το παιχνίδι λίγο αργότερα με 10-8 κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο. 

The post Περβολαράκης: Ο τίτλος χάθηκε στις λεπτομέρειες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα