Περιμένει τις εξετάσεις ο Νόλε που δεν προπονήθηκε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παράκαμψε την προπόνηση του Σαββάτου και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους πλάγιους κοιλιακούς.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπιστής του τίτλου στη Μελβούρνη, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής αναμέτρησης για τον 3ο γύρο του Australian Open την Παρασκευή κόντρα στον Τείλορ Φριτζ και αμέσως μετά εμφανίστηκε αινιγματικός για

το μέλλον του στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα αφορά μια θλάση στο δεξιά πλευρά της περιοχής των κοιλιακών και μένει να δούμε τι βαθμό αφορά αυτή η θλάση κι αν του επιτρέψει να συνεχίσει τη διεκδίκηση του 9ου τίτλου στην Αυστραλία και 18ου συνολικά σε Grand Slam.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νόλε υποβλήθηκε σε ακτινογραφία το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται η γνωμάτευση του γιατρού όπου σε συνεννόηση με την ομάδα του Σέρβου, θα κρίνει τη συμμετοχή του στη συνέχεια.

Οι διοργανωτές, πάντως, έκαναν το χατήρι του Τζόκοβιτς και του έδωσαν τον μάξιμουμ χρόνο που μπορούσαν, τοποθετώντας το παιχνίδι με τον Ράονιτς στο τελευταίο ματς του κεντρικού court για την Κυριακή.

Ο διευθυντής των αγώνων, Κρεγκ Τάιλι, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Νόλε θα τα καταφέρει.

“Είναι σκληρός, είναι δυνατός. Θα δεχθεί την απαραίτητη θεραπεία και θα είναι καλά. Ο τρόπος που έπαιξε στα δύο τελευταία σετ με εξέπληξε. Τον έχω δει, όμως, να παίζει εδώ. Είναι το γήπεδό του, νιώθει άνετα και ανεβάζει το επίπεδό του. Είναι πολύ καλός σε αυτό” ειπε ο Αυστραλός.

The post Περιμένει τις εξετάσεις ο Νόλε που δεν προπονήθηκε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα