Πάνω από 1000 junior αθλητές στο Πανελλήνιο της Λάρισας

Προ των πυλών βρίσκεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors 2024 για ηλικίες από 8 έως 18 ετών που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Λάρισα, 23 Απριλίου με 03 Μαΐου.

Η οργανωτική επιτροπή εξέδωσε δελτίο Τύπου σύμφωνα με το οποίο στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας και στις 4 έδρες διεξαγωγής των αγώνων, θα βρεθούν 1059 αθλητές και πάνω από 3,500 συνολικά επισκέπτες.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

“Το Πανελλήνιο

πρωτάθλημα αντισφαίρισης βρίσκεται προ των πυλών με όλο τον αθλητικό μηχανισμό του τένις να βρίσκεται επί ποδός. Η Ελληνική ΦίλαθληΟμοσπονδία Αντισφαίρισης, αναγνωρίζοντας την πρόοδο του τένις στον νομό Λάρισας και την ικανότητα των Ομίλων Αντισφαίρισης του νομού να διοργανώνουν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, ανέθεσε σε Λάρισα και Νίκαια, την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2024 (κατηγορίες  έως 10, 12 ,14, 16, 18 ετών) από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου.

Κληρώσεις όλων των ταμπλό και πρόγραμμα αγώνων έχουν ήδη ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, με πρώτους τους λιλιπούτιους τενίστες στην κατηγορία κάτω των 10 ετών να αγωνίζονται την Τρίτη 24 Απριλίου.

Η διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για το άθλημα του τένις στην χώρα μας. Θα αγωνιστούν 1059 αθλητές και οι νικητές θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες και θα τύχουν της μοριοδότησης για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ με τους επισκέπτες, γονείς, συνοδούς και προπονητές να ξεπερνούν τις 3500 συνολικά.

Η σημασία της ανάθεσης από την ΕΦΟΑ του  Πανελλήνιου πρωταθλήματος στην περιοχή μας γίνεται για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και αποτελεί ύψιστη τιμή και ευθύνη για την επιτυχή έκβαση των αγώνων.  Η επιτυχία του θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη του τένις, του αθλητισμού και του πολιτισμού του νομού μας και θα προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, δράσεις ενίσχυσης και διάδοσης του αθλήματος θα κορυφωθούν τις προσεχείς ημέρες:
– Επισκέψεις σχολικών μονάδων στις εγκαταστάσεις διεξαγωγής
– Εφαρμογή του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας, προγράμματος «Το Τένις στο σχολείο»
– «Street Tennis»
– Επιμορφωτικές διαλέξεις σε σχολικές μονάδες

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Με την υποστήριξη των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να στηρίξει με την παρουσία του τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με το θέαμα να είναι απολαυστικό στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας.

Δείτε στα links τις κληρώσεις ανά κατηγορία:

ΑΓΟΡΙΑ 10 | ΑΓΟΡΙΑ 12 | ΑΓΟΡΙΑ 14 | ΑΓΟΡΙΑ 16 | ΑΓΟΡΙΑ 18

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18

The post Πάνω από 1000 junior αθλητές στο Πανελλήνιο της Λάρισας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα