Ούτε τώρα τίτλος για τον Αλιασίμ! – VIDEO

Ο Ματέο Μπερετίνι επικράτησε σε ένα συναρπαστικό ματς του Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ στερώντας από τον νεαρό Καναδό μία ακόμα ευκαιρία για τον παρθενικό του ATP τίτλο!

Έφτασε ακόμα μια φορά στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ.

Ο 18χρονος τενίστας συμμετείχε στη Στουτγκάρδη στον τρίτο του φετινό τελικό ATP, πρώτο στο χώμα αλλά όπως και στους προηγούμενους δύο, δεν κατάφερε να φτάσει στο πρώτο του τρόπαιο σε αυτό το επίπεδο αγώνων.

Ο Ματέο

Μπερετίνι έκανε ένα σπουδαίο ματς, με highlight ένα συγκλονιστικό tie break στο δεύτερο με εκατέρωθεν set points, και κέρδισε τον Αλιασίμ με 6-4, 7-6(11) για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο γρασίδι και δεύτερο φετινό!

Μας είχε παρουσιαστεί ως ένας εξαιρετικός χωμάτινος τενίστας με δύο τίτλους και μία συμμετοχή σε τελικό, ωστόσο, ο 23χρονος Ιταλός έδειξε πως έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και στο γρασίδι κερδίζοντας τον τίτλο στο 250ρι της Στουτγκάρδης ενώ, μέχρι και πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, μετρούσε μόλις τέσσερις νίκες καριέρας στην εν λόγω επιφάνεια!

Εξαιρετικός στο σερβίς του, ο Ιταλός δεν έδωσε ούτε ένα break point σε όλο το ματς στον Αλιασίμ, ωστόσο, χρειάστηκε να βγάλει μεγάλα ψυχικά αποθέματα σε ένα “τρελό” tie break του δεύτερου σετ ώστε να αποφύγει την ισοφάριση.

Πέντε set point, το ένα στο σερβίς του Καναδού που για ένα…χιλιοστό έχασε τον άσο που θα του έδινε το σετ, έσωσε ο Ιταλός πριν καταφέρει στο τρίτο του match point να κάμψει την αντίσταση του Αλιασίμ που “λύγισε” μετά την ήττα του συναισθηματικά ξεσπώντας σε δάκρυα.

Θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα για να σηκώσει το πρώτο του τρόπαιο και είναι αδιαμφισβήτητο ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο και αυτή η μέρα δεν αργεί…

MERCEDES CUP SINGLES DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Ούτε τώρα τίτλος για τον Αλιασίμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα