Όταν η Κόλινς είπε “σκάσε” στη Σάκκαρη (vid)

15:09 6/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Τη Ντάνιελ Κόλινς θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (6/4) η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Charleston Open, με στόχο την τέταρτη διαδοχική της νίκη, και φυσικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της WTA 500 χωμάτινης διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση τους είναι η δεύτερη χρονικά στο Credit One Stadium, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 22:00 GR. Προηγείται το παιχνίδι ανάμεσα στην κορυφαία του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα, και την Ντάρια Κασάτκινα, που ξεκινά στις 20:00 GR.

Σάκκαρη

και Κόλινς θα αναμετρηθούν για 4η φορά στο Tour, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να ηγείται στις μεταξύ τους συναντήσεις (2-1). Την είχε κερδίσει στο Σαν Χοσέ το 2018, αλλά και στη Γουαδαλαχάρα το 2022, αλλά ηττήθηκε στο Μόντρεαλ πέρυσι.

Το ματς στο 1000άρι του Καναδά ήταν επεισοδιακό, καθώς κατά τη διάρκεια του 2ου set λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα στις 2 παίκτριες. Η Σάκκαρη εκνευρίστηκε από ένα λανθασμένο service της, και πέταξε το μπαλάκι με δύναμη προς το κορτ.

Αυτό πήρε περίεργα φάλτσα και κατευθύνθηκε κοντά στην εξέδρα, ωστόσο για καλή της τύχη δε χτύπησε κανέναν. Η Μαρία απολογήθηκε κατευθείαν, όμως δεν άρεσε η αντίδρασή της στην Κόλινς, που ζήτησε από την chair umpire να την τιμωρήσει για την ενέργειά της.

Η Σάκκαρη μπήκε στη συζήτηση και η Κόλινς της απευθύνθηκε λέγοντας της “βούλωσέ το”. Η chair umpire ηρέμισε και τις 2 τενίστριες, και το παιχνίδι συνεχίστηκε από εκεί που σταμάτησε, με τον Κόλινς να επικρατεί στα 2 set και να προκρίνεται (6-4, 6-2).

Tense moment at WTA 1000 Montreal tonight between Sakkari and Collins.

I agree with Collins here–the officials need to be way stricter on players recklessly smacking the ball and throwing racquets into the stands.

Should be no looking the other way when that happens. pic.twitter.com/fpsA6MSnm2

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) August 10, 2023

The post Όταν η Κόλινς είπε “σκάσε” στη Σάκκαρη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Κόλινς, “σκάσε”, Σάκκαρη,otan, kolins, “skase”, sakkari