Οσάκα: Το νέο αφεντικό του γυναικείου τένις

Η Ναόμι Οσάκα θα διεκδικήσει το πρωί του Σαββάτου τον 4ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της, αντιμετωπίζοντας την Τζένιφερ Μπράντι στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Η 23χρονη Γιαπωνέζα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη τενίστρια αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, με την πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Τζαστίν Ενάν, να πιστεύει πως είναι ήδη το νέο αφεντικό του γυναικείου τένις.

Κι αν η Άσλεϊ Μπάρτι είναι

το Νο1 του κόσμου τώρα, η Ενάν θεωρεί ότι η Οσάκα είναι η νέα Βασίλισσα του WTA Tour.

Αναλυτικά όσα είπε η Βελγίδα, κάτοχος επτά Major τουρνουά, μιλώντας στο Eurosport:

“Για μένα, υπάρχει νέο αφεντικό στο γυναικείο τένις. Η Ναόμι Οσάκα είναι χαρισματική, έχει ελάχιστες αδυναμίες στο παιχνίδι της, παρότι έχει σκαμπανεβάσματα και είναι η τενίστρια που βρίσκεται δίκαια στο προσκήνιο.

Όταν πρέπει να παίξει καλά, το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Παίζει σαν πρωταθλήτρια. Είμαι πεπεισμένη ότι θα κερδίσει πολλά Grand Slams. Αρχής γενομένης από το φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

Είναι το φαβορί στον τελικό και νομίζω θα καταφέρει να το κατακτήσει. Δεν θα ήμουν ειλικρινής αν δεν το έλεγα.

Η Ναόμι είναι απόλυτα έτοιμη για το βήμα παραπάνω στην καριέρα της. Να καθιερωθεί δηλαδή στην κορυφή. Είναι πανέτοιμη σωματικά, πνευματικά και παικτικά. Είναι πολύ δυνατή και νομίζω θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια”.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οσάκα: Το νέο αφεντικό του γυναικείου τένις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα