Ονειρικός τελικός στο Λος Κάμπος!

09:10 4/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και Φάμπιο Φονίνι σε έναν τελικό για γερά νεύρα στο Μεξικό

Το Νο1 και το Νο2 του ταμπλό στο ATP 250 τουρνουά του Λος Κάμπος, θα αναμετρηθούν στον τελικό της hard court διοργάνωσης.

Ήταν ο τελικός που ήθελαν όλοι οι Μεξικάνοι και οι φίλοι του τένις, ανάμεσα σε δύο απολαυστικούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Φάμπιο Φονίνι ήταν πολύ δυνατός από τη βασική γραμμή και επικράτησε 6-4, 6-2 του φορμαρισμένου Κάμερον Νόρι, εξασφαλίζοντας το

πρώτο εισιτήριο για τον τελικό.

Ο 31χρονος Ιταλός, διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και βρίσκεται μια νίκη μακριά από τον τρίτο φετινό του τίτλο, μετά τους χωμάτινους σε Σάο Πάολο και Μπάσταντ.

Αντίπαλός του στον τελικό, ο Πύργος του Ταντίλ, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο που δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο του δύσκολου Νταμίρ Τζουμχούρ.

Ο Αργεντίνος, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 7-6(6) του Βόσνιου, Νο3 του ταμπλό και επίσης θα διεκδικήσει τον τρίτο του τίτλο μέσα στο 2018, μετά το Indian Wells Masters και το Ακαπούλκο.

Ο Ντελ Πότρο έχασε μόλις 4 πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς (34/38) ωστόσο δέχθηκε δύο break στο ματς και χρειάστηκε να πετύχει τρία για να κερδίσει τον αντίπαλό του, μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά αμφίρροπης μονομαχίας.

ABIERTO MEXICANO DE TENIS DRAW | OOP (-9h)

The post Ονειρικός τελικός στο Λος Κάμπος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα