Ολοκλήρωσε τη νίκη του ο Αλκαράθ (vids)

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο Κάρλος Αλκαράθ χρειάστηκε μόλις ένα κερδισμένο game για να ολοκληρώσει τη νίκη του στον 1ο γύρο του Rio Open την Τετάρτη, κόντρα στον Βραζιλιάνο wild card, Ματέους Άλβες.

Ο Ισπανός που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Argentina Open την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν μπροστά στο σκορ με 6-4, 5-3 όταν η βροχή τον

ανάγκασε να επιστρέψει και την Πέμπτη στο court, φτάνοντας τελικά στο 6-4, 6-4 επί του νεαρού Βραζιλιάνου.

Έτσι, ο 19χρονος Αλκαράθ σφράγισε το συναρπαστικό ραντεβού με τον Φάμπιο Φονίνι στο 2ο γύρο του Βραζιλιάνικου τουρνουά, θέλοντας να συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου του στο Ρίο ντε Τζανεϊρο.

Λίγο αργότερα, ο Κάμερον Νόρι ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Τιάγκο Μοντέιρο και προκρίθηκε στους “8” της ATP 500 διοργάνωσης.

Ο αριστερόχειρας Βρετανός, φιναλίστ στο Μπουένος Άιρες την περασμένη εβδομάδα, απέτυχα να σερβίρει στο 5-4 και των δύο σετ απέναντι στο μαχητικό Βραζιλιάνο, ωστόσο κατάφερε να κλείσει με 7-5, 7-5 τη νίκη επί του Μοντέιρο και να σφραγίσει τον πρώτο προημιτελικό του Ρίο με αντίπαλο τον Ούγκο Ντελιέν.

Third quarter-final of 2023 @cam_norrie becomes the first player on 15 ATP wins this year as he battles past Brazil’s Monteiro 7-5 7-5 in Rio!#RioOpen pic.twitter.com/cnfeRVQFQE

Tennis TV (@TennisTV) February 23, 2023

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισε ο Σεμπάστιαν Μπαέζ, πρωταθλητής στη Κόρδοβα πριν δύο εβδομάδες, επικρατώντας με 6-3, 6-2 του Τόμας Μπελούτσι, στο τελευταίο παιχνίδι καριέρας του Βραζιλιάνου βετεράνου.

“Είμαι χαρούμενος με ότι κατάφερα στην 20ετη επαγγελματική μου καριέρα στο τένις. Φοβερή ατμόσφαιρα σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα το τελευταίο μου ματς έδωσα το τελευταίο μου ματς εδώ στο Ρίο, κοντά στην οικογένεια και τους φίλους μου” είπε ο 35χρονος Μπελούτσι, πρώην Νο21 στον κόσμο και κάτοχος 4 τίτλων.

Obrigado por tudo, Thomaz

Keywords
Τυχαία Θέματα