Ολλανδία: Δεύτερη νίκη για Παγώνη, προημιτελικά η Ζήνα

Ραφαήλ Παγώνης και Χαρίκλεια Ζήνα συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στο τουρνουά της Tennis Europe, Robey FOCUS tennis academy open 2024, που διεξαγεται στο Ρότερνταμ αυτήν την εβδομάδα. 

Την Τετάρτη ο Παγώνης σημείωσε μια μεγάλη και δύσκολη νίκη, επικρατώντας του Γάλλου, Λεό Αγκνισέ με 6-3, 6-3 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των

“16”. Εκεί την Πέμπτη ο Νο4 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό (και συμπαίκτη του στο διπλό) Λούις Καλέν, ο οποίος κέρδισε με τη σειρά του τον Ιταλό Μάρκο Πατάνια με 6-3, 6-3. 

Λίγο μετά από την μεταξύ τους αναμέτρηση Παγώνης και Καλέν θα παίξουν κόντρα στους Ζουλιέν Αντάμ (Βέλγιο) και Σαντγιάγκο Βάσκο (Πορτογαλία) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. 

Την Τετάρτη αγωνίστηκε και η Ζήνα, η οποία παραχώρησε 3 games στη νίκη της Ολλανδέζας Εσμέ Φόλκερς με 6-1, 6-2 σφραγίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά, με την Νο3 του ταμπλό να αντιμετωπίζει την προερχόμενη από τα προκριματικά Βελγίδα, Μικαέλα ντε Χερτ, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη. 

Η Ζήνα θα διεκδικήσει πρόκριση στα προημιτελικά και στο διπλό καθώς μαζί με την Ολλανδέζα Έμμα Σάντσες θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη το απόγευμα τις Ολλανδέζες Στέρε Μπένσχοπ και Κάρα Νιτέσκου. 

The post Ολλανδία: Δεύτερη νίκη για Παγώνη, προημιτελικά η Ζήνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα