Οι συγκινητικές ευχές του Φέντερερ στον Ντολγκοπόλοφ

12:16 2/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ ανακοίνωσε την οριστική του απόσυρση από το επαγγελματικό τένις και τα μηνύματα που δέχεται στα social media τις τελευταίες ώρες, είναι πάρα πολλά.

Ένα, όμως, είναι αυτό που ξεχώρισε και ανάγκασε τον Ουκρανό τενίστα να το προβάλει με ξεχωριστή ανάρτηση.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, έστειλε προσωπικό μήνυμα στον Ντολγκοπόλοφ το οποίο έγραφε: “Συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα. Σε ευχαριστώ

για όλες τις ευχάριστες στιγμές στα προπονητικά courts. Η ομάδα μου πάντα λάτρευε να σε παρακολουθεί να παίζεις, το ξέρεις αυτό. Να προσέχεις και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Σου εύχομαι τα καλύτερα για ότι ακολουθεί σκύλε”

Ο Ντολγκοπόλοφ ανέβασε σε φωτογραφία το μήνυμα του Βασιλιά και έγραψε στο post: “Παιδιά, ειλικρινά δεν περίμενα ότι τόσοι πολλοί θαυμάζουν το τένις μου. Είμαι τρία χρόνια εκτός tour και έχω ξεχάσει τι έκανα στο tour. Τα μηνύματα που δέχθηκα σήμερα δεν υπάρχουν. Είμαι πολύ συγκινημένος από όλα τα μηνύματα αλλά ένα από αυτά ήταν πολύ ξεχωριστό και μου έφτιαξε την ημέρα.

Με την άδεια του Ρότζερ Φέντερερ, κάνω repost αυτές τις ευχές γιατί σέβομαι απεριόριστα αυτόν τον άνθρωπο, είναι θρύλος, ευγενικός και έχουμε περάσει αρκετά χρόνια στην προετοιμασία. Οι συζητήσεις και οι συμβουλές που ειχα δεχθεί είναι ανεκτίμητες. Ευχαριστώ πολύ τον Ρότζερ και την ομάδα του, τους εύχομαι ότι καλύτερο”

View this post on Instagram

A post shared by Alex Dolgopolov AKA “THE DOG” (@alexdolgopolov)

The post Οι συγκινητικές ευχές του Φέντερερ στον Ντολγκοπόλοφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα