Οι δέκα καλύτεροι όλων των εποχών από τον Ρόντικ! – VIDEO

Ο Άντι Ρόντικ, απολαυστικός όπως πάντα, παρουσίασε στο Tennis Channel τη λίστα με τους δέκα καλύτερους τενίστες-στριες όλων των εποχών!

Ακόμα και αν δεν τους έβαλε σε σειρά “προτεραιότητας”, ο 37χρονος Αμερικανός υπέκυψε στην πίεση των συνομιλητών του και έδωσε απάντηση στο ποιους θεωρεί τους κορυφαίους σε αντρικό και γυναικείο τουρ αλλά με κάποιες υποσημειώσεις…

Πάμε να δούμε τη λίστα του Ρόντικ, δίχως αξιακή σειρά θυμίζουμε.

Κρις ΈβερτΣτέφι ΓκραφΜπίλι Τζιν
ΚινγκΜαρτίνα ΝαβρατίλοβαΣερίνα ΓουίλιαμςΝόβακ ΤζόκοβιτςΡότζερ ΦέντερερΡοντ ΛέιβερΡαφαέλ ΝαδάλΠιτ Σάμπρας

Ο ίδιος ο Ρόντικ εξήγησε τις επιλογές και ειδικά το γιατί κάποια τεράστια ονόματα λείπουν από τη λίστα όπως της Μάργκαρετ Κορτ και του Μπιορν Μποργκ.

“Το γνωρίζω ότι η Μάργκαρετ Κορτ έχει τον μεγαλύτερο αριθμό Slam από όλους αλλά προτίμησα να βάλω την Μπίλι Τζιν Κινγκ στη λίστα. Για μένα, δεν νοείται αυτή η λίστα χωρίς την Κινγκ ακόμα και αν αυτό σημαίνει να βγάλει εκτός την Κορτ. Βοήθησε την εξέλιξη του αθλήματος πολύ περισσότερο από την Κορτ”.

“Είμαι απαράδεκτος που δεν έβαλα τον Μπιορν, το παραδέχομαι! Δεν θα μπορώ να τον ξανακοιτάξω στα μάτια ούτε να του σφίξω το χέρι! Αλλά δεν μπορούσα να βγάλω τον Πιτ ή τον Νόβακ. Σταμάτησε πολύ νωρίς το τένις και θα μπορούσε να έχει κερδίσει πολλά περισσότερα αλλά αυτό θα μείνει πάντα υποθετικό. Νιώθω πάντως πολύ άσχημα που έμεινε εκτός!”.

“Προς το παρόν, θα έλεγα ότι ο Ρότζερ και η Σερίνα είναι οι καλύτεροι στην ιστορία του αθλήματος. Ωστόσο, αν ο Νόβακ ισοφαρίσει το ρεκόρ Slam και με δεδομένα ότι έχει το απίστευτο ρεκόρ να έχει θετικά h2h κόντρα σε όλους τους μεγάλους του αντιπάλους, βάσει βιογραφικού θα είναι πολύ δύσκολο να μην πεις ότι είναι ο κορυφαίος!” επισήμανε ο Ρόντικ.

.@AndyRoddick‘s Greatest of All Time
(in no particular order)@ChrissieEvert
Steffi Graf @BillieJeanKing @Martina @SerenaWilliams @DjokerNole @RogerFederer @RodLaver @RafaelNadal
Pete Sampras #TCLive: Weekdays 12pm ET→ https://t.co/tPoe44C26q pic.twitter.com/0xjNPMrZa6

Tennis Channel (@TennisChannel) March 27, 2020

Κώστας Αϊτάκης

The post Οι δέκα καλύτεροι όλων των εποχών από τον Ρόντικ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα