Οι Wild Cards του φετινού Roland Garros

Φουλ της… Γαλλίας στις φετινές Wild Cards που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Roland Garros.

Όπως αναμενόταν, ο Άντι Μάρεϊ δεν θα αγωνιστεί στο Παρίσι φέτος, με τις Wild Cards να δίνονται κατά κύριο λόγο σε Γάλλους τενίστες.

Από τις 17 Wild Cards στους άνδρες (οκτώ για το κυρίως ταμπλό και οκτώ για τα προκριματικά), μόλις μια κάρτα ελευθέρας πηγαίνει σε τενίστα που

δεν έχει καταγωγή από τη Γαλλία!

Κάτι ανάλογο και στις γυναίκες. Μόλις μια Wild Card για το main draw θα πάει σε μη Γαλλίδα, ενώ ακόμη δυο για το προκριματικό ταμπλό, θα πάνε σε κοπέλες που δεν είναι από τη χώρα.

Αναλυτικά οι φετινές Wild Cards για το Παρισινό Major:

ΑΝΔΡΕΣΚυρίως ταμπλό:Γκρεγκουάρ Μπαρέρε (FRA)Μπενζαμέν Μπόνζι (FRA)Ματίας Μπουργκ (FRA)Αρθούρ Καζό (FRA)Ενζό Κουκόντ (FRA)Ούγκο Γκαστόν (FRA)Άρθουρ Ρίντερνεχ (FRA)

Η 8η Wild Card θα πάει σε Αυστραλό τενίστα, μετά από συμφωνία της Γαλλικής Ομοσπονδίας με την αντίστοιχη της Αυστραλίας.

Προκριματικό ταμπλό:Άρθουρ Φιλ (FRA)Έβαν Φέρνες (FRA)Μανουέλ Γκινάρ (FRA)Κυριάν Ζακέτ (FRA)Τριστάν Λαμασίν (FRA)Τιμό Λεγκού (FRA)Ματέο Μαρτινό (FRA)Ζιοβάνι Μπετσί-Περικάρ (FRA)Λούκα Βαν Ας (FRA)ΓΥΝΑΙΚΕΣΚυρίως ταμπλό:Οσεάν Μπαμπέλ (FRA)Κλάρα Μπιρέλ (FRA)Οσεάν Ντοντίν (FRA)Έλσα Ζακεμό (FRA)Κλόε Πακέ (FRA)Νταϊάν Πάρι (FRA)Άστρα Σάρμα (AUS)*Άρμονι Ταν (FRA)Προκριματικό ταμπλό:Τέσα Αντριανχαφιτρίμο (FRA)Ζουλί Μπελγκραβέρ (FRA)Λοή Μπουασόν (FRA)Σάλμα Ντζουμπρί (FRA)Ομπάν Ντρογκέ (FRA)Ολίβια Γκαντέκι (AUS)*Σελένα Γιανισίεβιτς (FRA)Κάρολ Μονέ (FRA)Κάρολ Ζάο (CAN)*

*Οι τρεις αυτές Wild Cards δίνονται στις συγκεκριμένες τενίστριες, μετά από συμφωνία της Γαλλικής Ομοσπονδίας με τις αντίστοιχες της Αυστραλίας και του Καναδά.

The post Οι Wild Cards του φετινού Roland Garros appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα