Ο Ζβέρεφ ΣΟΚΑΡΕ τον Φέντερερ – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πέτυχε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της καριέρας του, κερδίζοντας στα τρία σετ τον Ρότζερ Φέντερερ, στο μεταξύ τους προημιτελικό, στο Shanghai Masters…

Και στο τέλος… νικούν οι Γερμανοί.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πέτυχε την πρώτη του Top10 νίκη μέσα στο 2019, κερδίζοντας τον Ελβετό “Βασιλιά” μετά από ένα πραγματικό θρίλερ στο κεντρικό court της Σαγκάης.

Χρειάστηκε 2 ώρες και 6 λεπτά για να φτάσει στην πρόκριση, όμως την πανηγύρισε με την ψυχή του. Ο Ζβέρεφ επικράτησε με 6-3, 6-7(7), 6-3 του Φέντερερ και

περιμένει στην τελική “4αδα”, έναν εκ των Ντομινίκ Τιμ και Ματέο Μπερετίνι.

Sascha. Stands. Firm. @AlexZverev comes through a DRAMATIC match with Federer, recording a 6-3 6-7 6-3 victory to make the last 4 in Shanghai #RolexSHMasters pic.twitter.com/DbsfaInMPO

Tennis TV (@TennisTV) 11 Οκτωβρίου 2019


Ποιος να φανταζόταν την εξέλιξη που θα είχε αυτήν η αναμέτρηση. Ο Ζβέρεφ, κατάφερε να κερδίσει ένα από τα σπουδαιότερα ματς της χρονιάς, παίζοντας τένις ανώτατου επιπέδου, κόντρα σε έναν καθόλου έτοιμο “Βασιλιά”.

Μπορεί να προηγήθηκε με 6-3, 6-5 και 40-0, όμως ο Φέντερερ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Παίζοντας το γκέιμ… της ζωής του, ο Ρότζερ κέρδισε πέντε σερί πόντους και έκανε ένα μυθικό μπρέικ, στέλνοντας το δεύτερο σετ στο τάι-μπρέικ.

Απίστευτα πράγματα από τον “Βασιλιά”, ο οποίος μπορεί να μην έπιασε σχεδόν ποτέ στο ματς, τα επίπεδα απόδοσης που μας έχει συνηθίσει, όμως σε αυτό το γκέιμ, έπαιξε πέντε, από τους καλύτερους πόντους της καριέρας του.

Μπορεί ο 38χρονος να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και στο τάι-μπρέικ, βλέποντας τον Ζβέρεφ να δημιουργεί ματς πόιντς (6-5 και 7-6), όμως ούτε τότε ο 23χρονος ήταν έτοιμος να “κλείσει” το ματς.

Ο Φέντερερ κέρδισε το πιο… απρόσμενο και ανέλπιστο σετ της καριέρας του, έδειξε ότι έχει ακόμη σφυγμό και έστειλε το ματς σε καθοριστικό σετ.

Εκεί όμως, ο Ζβέρεφ τα ξέχασε όλα. Κόντρα σε έναν πρωτόγνωρα νευρικό “Βασιλιά”, έπαιξε το καλύτερο του σετ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, έβγαλε αντίδραση και με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε στη νίκη.

Ένα μπρέικ (2-0) ήταν αρκετό για τον “Σάσα”, που δεν απειλήθηκε ποτέ με μπρέικ πόιντ και στο τέλος προκρίθηκε εντυπωσιακά, στα ημιτελικά του θεσμού της Κίνας.

Μαγικό παιχνίδι έκανε ο Γερμανός, που έκανε μόλις ένα(!) διπλό λάθος σε ολόκληρο παιχνίδι και σερβίροντας 17 άσους “υπέγραψε” τη νίκη του κερδίζοντας 66/90 πόντους πίσω από το σερβίς του.

Μόνο 57/92 κέρδισε ο “Βασιλιάς” στην αντίστοιχη στατιστική κατηγορία, δείγμα της άσχημης κατάστασης που βρέθηκε την Παρασκευή στη Σαγκάη.

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ζβέρεφ ΣΟΚΑΡΕ τον Φέντερερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα