Ο Ζβέρεφ ήταν αηδιαστικός

Η Βρετανίδα Άναμπελ Κροφτ, πρώην τενίστρια και νυν σχολιάστρια στο SkySports σε θέματα τένις, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με επίκεντρο την συμπεριφορά του Γερμανού στον αγώνα του κόντρα στον Στρουφ.

Η Άναμπελ Κροφτ έριξε τα πυρά της στον Αλεξάντερ ΖΒέρεφ, για την συμπεριφορά του δεύτερου στον αγώνα του για τον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters, κόντρα στον συμπατριώτη του Γιάν Λέναρντ Στρουφ.

Ο νεαρός Γερμανός αφού κλώτσησε μια διαφημιστική πινακίδα, στην συνέχεια πέταξε την ρακέτα του, ενώ… κλείνοντας φώναξε έναν θεατή ο

οποίος καθόταν πίσω του, με αποτέλεσμα να δεχθεί το warning από τον διαιτητή.

Όλα αυτά, ενώ ο Στρουφ έκανε την αντεπίθεσή του στον αγώνα και γινόταν σιγά-σιγά το φαβορί για την νίκη, παρότι στο τέλος ο “Σάσα” βγήκε “ζωντανός”.

Η Βρετανίδα Άναμπελ Κροφτ, πρώην Νο24 στον κόσμο και σχολιάστρια αυτήν την χρονική περίοδο στο SkySports μίλησε για τον Ζβέρεφ, με λόγια όχι και τόσο θετικά για τον ίδιο τον τενίστα.

Αναλυτικά όσα είπε η 51χρονη πρώην αθλήτρια:

“Ήταν πολύ θυμωμένος καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ήταν ιδιαίτερα αηδιαστικός από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έπρεπε να του επιτραπεί να συμπεριφέρεται έτσι και είμαι σίγουρη πως θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο για αυτό. Δεν έπρεπε να το είχε κάνει, ήταν κακό και έδειξε τον χαρακτήρα του.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ζβέρεφ ήταν αηδιαστικός appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα