Ο Τόνι Ναδάλ “επιτίθεται” στον Περ για τη συμπεριφορά του

Ο Μπενουά Περ δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει εκπλήξει αρνητικά με συμπεριφορές του μέσα στο court, βγάζοντας τον αρνητικό του εαυτό. Αυτή τη φορά φρόντισε να το κάνει και με δηλώσεις του, στην Γαλλική εφημερίδα  L’Equipe.

Ο Γάλλος τενίστας μετά την ήττα του στο Ακαπούλκο στον πρώτο γύρο από τον Στέφανο Τσιτσιπά, τόνισε πώς ήταν καλύτερα για αυτόν ότι συνέβη εκεί.

“Ήταν αρκετά καλύτερα που έχασα στο πρώτο γύρο του Ακαπούλκο. Έτσι θα έχω μερικές μέρες να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω μέχρι το Μαϊάμι,” επισήμανε ο Περ.

Μάλιστα ο Νο33 αυτή

τη στιγμή στο κόσμο τενίστας, τόνισε πώς αυτή τη χρονική περίοδο το τένις δεν είναι εκ των προτεραιοτήτων του και πώς τον ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό σκέλος.

“Το τένις δεν με απασχολεί αυτή τη περίοδο. Βγάζω τα λεφτά μου, κάνω τη δουλειά μου και προχωράω. Το να κερδίσεις ένα τουρνουά της ATP 250, σου δίνει μόνο 30.000 δολάρια. Σε κάθε ήττα παίρνω 10.000, οπότε γιατί να δουλέψω σκληρά για λίγα παραπάνω λεφτά;”.

Οι τοποθετήσεις του Γάλλου τενίστα, δεν έμειναν ασχολίαστες τούτη τη φορά και ο Τόνι Ναδάλ, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εκδηλώνοντας τη δυσαρέσκεια του απέναντι στη στάση του Περ.

“Δεν είναι σωστή η στάση του. Με τις δηλώσεις που κάνει και τη συμπεριφορά του δεν σέβεται ούτε το τένις, ούτε και τις δικές του αξίες.”

Μάλιστα ο Θείος του Ράφαελ Ναδάλ και άλλοτε προπονητής του, τόνισε πώς καλό θα ήταν να μην εξωτερικεύει τέτοιου είδους καταστάσεις και να μειώνει το άθλημα με αυτόν τον τρόπο.

“Η αλήθεια είναι πώς θα μπορούσε να κρατήσει τις συγκεκριμένες καταστάσεις και ιδέες που έχει για τον εαυτό του.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο Τόνι Ναδάλ “επιτίθεται” στον Περ για τη συμπεριφορά του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα