Ο Σάσα στο δρόμο του Νόλε

12:09 5/6/2019 - Πηγή: Tennis24
H δράση της προημιτελικής φάσης του Γαλλικού Όπεν, συνεχίζεται την Τετάρτη στο Παρίσι

Δύο σπουδαίους προημιτελικούς στους άνδρες και δύο εξίσου δυνατούς στις γυναίκες, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Roland Garros.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (περίπου στις 17:00GR-Philippe Chatrier), ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα με τον Γερμανό να στέκεται εμπόδιο, στην προσπάθεια του Νόλε να κρατήσει, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, και τα τέσσερα Grand Slam στην κατοχή του.

Ο Ζβέρεφ που εμφανίζεται αναγεννημένος στα γήπεδα του Παρισιού, σε σχέση με το κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, θα κτίσει πάνω στις δύο νίκες που έχει κόντρα στον Σέρβο, σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων. Μάλιστα, ο Σάσα είχε κερδίσει τον Τζόκοβιτς στη μοναδική φορά που βρέθηκαν στο χώμα, στον τελικό του Rome Masters 2017.

“Θα είναι ένα σπουδαίο ματς, μια δύσκολη μάχη κόντρα στο Νο1 του κόσμου. Θα έχει ενδιαφέρον” τόνισε χαρακτηριστικά το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς δεν έχει απολέσει σετ στο τουρνουά και συντρίβει οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο του, όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στον άλλον προημιτελικό, στο Suzanne Lenglen (17:00GR), ο περσινός φιναλίστ Ντόμινικ Τιμ θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον Κάρεν Κατσάνοφ, ζητώντας εκδίκηση για την ήττα στον περσινό ημιτελικό του Shanghai Masters.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να παλέψουν επί ίσοις όροις για την πρόκριση στα ημιτελικά, με τον Αυστριακό να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα λόγω επιφάνειας.

Σπουδαίο ματς, ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον της WTA, αναμένεται να γίνει στο Philippe Chatrier (15:00GR) με την υπερασπίστρια του τίτλου, Σιμόνα Χάλεπ να αντιμετωπίζει τη 17χρονη Αμάντα Ανισίμοβα, στο ντεμπούτο της Αμερικανίδας σε προημιτελική φάση Grand Slam. Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο κοριτσιών στο tour, με τη Ρουμάνα να είναι το φαβορί αλλά την Ανισίμοβα να δείχνει ικανή για την υπέρβαση.

Στον άλλο προημιτελικό, θα αναμετρηθούν οι Μάντισον Κις και Άσλει Μπαρτι.

To πρόγραμμα στα δύο κεντρικά court

COURT PHILIPPE-CHATRIER (ώρα έναρξης 15:00 GR)
3-Simona Halep (Romania) v Amanda Anisimova (U.S.)
1-Novak Djokovic (Serbia) v 5-Alexander Zverev (Germany)

COURT SUZANNE-LENGLEN (ώρα έναρξης 15:00 GR)
14-Madison Keys (U.S.) v 8-Ashleigh Barty (Australia)
4-Dominic Thiem (Austria) v 10-Karen Khachanov (Russia)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Ο Σάσα στο δρόμο του Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα