Ο Ναδάλ για το under arm σερβίς – VIDEO

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για το under arm serve. Μπορεί ο Νικ Κύργιος να λείπει από το tour, ωστόσο έχει βρει πολλούς μιμητές στην επανέναρξη του tour, με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ να δοκιμάζει συχνά-πυκνά το συγκεκριμένο χτύπημα.

Ο Ράφαελ Ναδάλ που έγινε δέκτης ενός τέτοιου χτυπήματος στον αγώνα του με τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη επικράτηση επί του Αμερικανού στο 2ο γύρο του Roland Garros

την Τετάρτη.

“Αν κερδίζεις τον πόντο με under arm σερβίς είναι καλή τακτική, αν χάνεις είναι κακή τακτική. Αυτό είναι όλο. Για παράδειγμα σήμερα με τον Μακένζι, δεν ήταν καλή τακτική αλλά για τον Μπούμπλικ αν δουλεύει, είναι καλή τακτική. Δεν πιστεύω ότι το συγκεκριμένο χτύπημα δείχνει ασέβεια στον αντίπαλο. Αν το κάνουν για να κερδίσουν τον πόντο και είναι στο πλαίσιο της τακτικής τους, είμαι 100% μαζί τους. Αν το κάνουν για να χλευάσουν τον αντίπαλο, δεν είναι καλό. Ο καθένας γνωρίζει αν το κάνει με καλή πρόθεση ή κακή. Για μένα δεν υπάρχει κουβέντα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν νιώθει καλά μέσα του, ας το κάνει” τόνισε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Ο 34χρονος Ισπανός, έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο 2ο αγώνα του και σε αυτό βοήθησαν οι καλύτερες συνθήκες που επικρατούσαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Παρίσι.

“Βάζω τα δυνατά μου κάθε μέρα. Δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση για να παρουσιάζομαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα δεν είχε πολύ κρύο και οι συνθήκες δεν ήταν τόσο άσχημες. Η μπάλα παραμένει βαριά αλλά όταν έχει τέτοιες συνθήκες η μπάλα συμπεριφέρεται καλύτερα. Είδα τα προγνωστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες και δεν ήταν καλές” είπε ο Ράφα.

Στον 3ο γύρο του κορυφαίου τουρνουά, ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον 28χρονο Ιταλό, Νο78 στον κόσμο, Στέφανο Τραβάλια που κέρδισε στα 5 σετ τον ανέτοιμο Κέι Νισικόρι.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Ο Ναδάλ για το under arm σερβίς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα