Ο εκπληκτικός Λεχέτσκα απέκλεισε και τον Νόρι (vids)

Μπορεί πριν από το Australian Open o Τσέχος Γίρι Λεχέτσκα να μην είχε καν νίκη σε κυρίως ταμπλό σε Grand Slam, ωστόσο στη Μελβούρνη κάνει απίθανα πράγματα καθώς μετά από τον Μπόρνα Τσόριτς στον 1ο γύρο και τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς στον 2ο, απέκλεισε και τον Κάμερον Νόρι με 6-7(8), 6-3, 3-6, 6-1, 6-4 μετά από 3 ώρες και 14 λεπτά σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του. 

What a way

to seal it! Jiri Lehecka, take a bow!

#AusOpen LIVE | https://t.co/80XjQpwd6J#9WWOS #Tennis pic.twitter.com/K6DHFycTVV

— Wide World of Sports (@wwos) January 20, 2023

Ο Τσέχος εμφανίστηκε αρκετά επιθετικός απέναντι στον αριστερόχειρα Βρετανό, τελειώνοντας το παιχνίδι με 51 winners, 20 περισσότερους από τον Νόρι (31), ενώ είχε και 55 αβίαστα λάθη, με τον Νόρι να σταματάει στα 53. 

Ο Νόρι δυσκολεύτηκε αρκετά από το 1ο γύρο, με τον Βρετανό να σβήνει τρία break-points ενώ και στο tie-break χρειάστηκε να σώσει τρία set-point παίρνοντας με απίστευτο τρόπο το πρώτο set (1-0). 

O Λεχέτσκα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με τον Νόρι να κάνει το 2-1, αλλά τον Τσέχο όχι μόνο να ισοφαρίζει εκ νέου, αλλά και αν παραχωρεί μόλις 5 games στα τελευταία δύο sets φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη. 

Στην επόμενη φάση ο Λεχέτσκα θα αντιμετωπίσει τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος νίκησε νωρίτερα με 6-1, 3-6, 6-1, 6-4 τον Φρανσίσκο Σερούντολο. Υπογραμμίζεται πως από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά, εφόσον βέβαια ο Έλληνας καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιανίκ Σίνερ.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ο εκπληκτικός Λεχέτσκα απέκλεισε και τον Νόρι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα