“Ο ανταγωνισμός θα τους κάνει καλύτερους”

Το ρωσικό τένις έχει πάρει και πάλι τα πάνω του!

Μετά από μια δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας απουσίασαν τα πολύ μεγάλα ονόματα προερχόμενο από τη Ρωσία, όσον αφορά στο αντρικό τένις, τρεις νεαροί τενίστες, όλοι κάτω των 24 ετών, έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Μιλάμε για τους Ντανίλ Μεντβέντεφ, Κάρεν Κατσάνοφ και Αντρέι Ρούμπλεφ, όλοι τους εντός του Τοπ15 της παγκόσμιας κατάταξης που έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη από παίκτες όπως ο Γεβγένι Καφέλνικοφ και Μάρατ Σάφιν, που έφτασαν μέχρι το Νο1 του κόσμου αλλά και

ο Νικολάι Νταβιντένκο που ήταν Τοπ10 παίκτης στις καλές του μέρες.

Ο πρώτος Ρώσος που έφτασε στο Νο1 του κόσμου, ο Καφέλνικοφ δηλαδή, θεωρεί ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των τριών κορυφαίων παικτών της Ρωσίας, θα τους κάνει μόνο καλύτερους!

“Όταν έγινα Τοπ10 παίκτης, ο Σάφιν ήταν έξι χρόνια νεότερος μου και ήθελε να με φτάσει. Είχαμε έναν υγιή ανταγωνισμό και ο ένας “τροφοδοτούσε” με κίνητρο τον άλλον! Τώρα, έχουμε τρεις παίκτες στο Τοπ20 και ο καθένας δίνει κίνητρο στον άλλον. Γι’αυτό το ρωσικό τένις είναι τόσο επιτυχημένο”.

Και ο Σάφιν συμφωνεί με τον Καφέλνικοφ: “Είναι υγιής ανταγωνισμός γιατί παραμένουν φίλοι! Θα πάνε για δείπνο μαζί και είναι πολύ καλά παιδιά. Και είναι έτοιμοι να μάθουν, ένα πολύ σημαντικό προσόν”.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Ο ανταγωνισμός θα τους κάνει καλύτερους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα