Ντουμπάι: Μεντβέντεφ και Μάρεϊ στο ταμπλό του Νόλε

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Dubai Tennis Championships στο οποίο ξεχωρίζει η επιστροφή του θριαμβευτή στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά τον 22ο Major τίτλο της καριέρας του, ο Νόλε επιστρέφει στα courts δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού με το οποίο αγωνίστηκε

σε ολόκληρο το Australian Ope.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, θα ξεκινήσει με αντίπαλο προερχόμενο από τα προκριματικά (ή lucky loser) στο ATP 500 τουρνουά του Ντουμπάι ενώ στο 2ο γύρο θα περιμένει έναν εκ των Γκρίεκσπουρ/Λεστιέν.

Στα προημιτελικά, δεν αποκλείται να έχουμε ένα ντέρμπι από τα παλιά αφού στο quarter του 35χρονου Σέρβου βρίσκεται ο Άντι Μάρει που έχει πολύ δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στο Νο5 του ταμπλό, Χούμπερτ Χουρκάτς. Ή μήπως ο Πολωνός έχει πολύ δύσκολο πρώτο αγώνα;

Στο πάνω μέρος βρίσκεται και ο φορμαρισμένος Ντανίλ Μεντβέντεφ που προέρχεται από τον τίτλο στο Ρότερνταμ ενώ συμμετέχει και στον τελικό αυτής της εβδομάδας στη Ντόχα.

Ο Ρώσος θα ξεκινήσει επίσης κόντρα σε qualifier/lucky loser ενώ πιθανότεροι αντίπαλοι στους “16” και στους “8” είναι οι Μπούμπλικ και Τσόριτς αντίστοιχα.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό κληρώθηκαν οι Ρούμπλεφ, Ζβέρεφ, Αλιασίμ και Χατσάνοφ.

Οι πιθανοί προημιτελικοί στο Ντουμπάι είναι

Τζόκοβιτς-Μάρει (ή Χουρκάτς)
Μεντβέντεφ-Τσόριτς

Ζβέρεφ-Αλιασίμ
Ρούμπλεφ-Χατσάνοφ

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Μεντβέντεφ και Μάρεϊ στο ταμπλό του Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα