Ντοκιμαντέρ ο τραυματισμός του Νόλε στη Μελβούρνη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι όλες οι λεπτομέρειες του πολυσυζητημένου τραυματισμού που αποκόμισε στην Αυστραλία, θα γίνουν γνωστές σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί προς το τέλος του χρόνου!

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς του και μάλιστα παραδέχθηκε ότι αν δεν έπαιζε σε Grand Slam, θα είχε ήδη αποσυρθεί από τη διοργάνωση.

Παρά τον τραυματισμό του, ο Σέρβος δείχνει ανίκητος στα γήπεδα του Melbourne Park και έχει προκριθεί στον 9ο τελικό του στην Αυστραλία, εκεί όπου

την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 18ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι έχει θλάση σε κοιλιακό μυ, ωστόσο ο ίδιος ο Σέρβος δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

“Η αποθεραπεία είναι η απόλυτη προτεραιότητα για μένα τις τελευταίες πέντε μέρες. Βασικά, κάνω ένα ντοκιμαντέρ οπότε όλοι θα μπορούν να το δουν και να μάθουν τι συνέβη. Θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου. Έχουμε πολύ υλικό και θα περιέχει και περιστατικά από τους τελευαίους μήνες οπότε θα τα δείτε όλα” είπε ο Τζόκοβιτς ο οποίος θα συμπεριλάβει και στιγμιότυπα από τον αποκλεισμό του στο US Open 2020, όταν χτύπησε κατά λάθος την επόπτρια γραμμών με το μπαλάκι.

Μιλώντας για τον τραυματισμό του, ο Νόλε δεν έκρυψε και τη δική του έκπληξη για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει το πρόβημα.

“Είμαι και εγώ έκπληκτος με το πως νιώθω. Ξεπέρασε κάθε ελπίδα και επιθυμία μου. Την ίδια στιγμή, δεν έχω ξανά βιώσει παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν και να το έχω ξεπεράσει τόσο γρήγορα. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Είμαι τυχερός που έχω μια σπουδαία ομάδα γύρω μου και με βοήθησε να επανέλθω γρήγορα” είπε.

The post Ντοκιμαντέρ ο τραυματισμός του Νόλε στη Μελβούρνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα