Ντιγιάνα Τζόκοβιτς: “Αλαζόνας ο Φέντερερ”

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η μητέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντιγιάνα, μίλησε για τον τελικό του Wimbledon 2019 ανάμεσα στον γιο της και τον Ρότζερ Φέντερερ, υπογραμμίζοντας πως ο Θεός βοήθησε τον Νόλε να ανατρέψει το σκορ και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη επί του Ελβετού.

Ο Τζόκοβιτς έσωσε δύο match points του Φέντερερ στο 8-7 games του 5ου σετ, πριν φτάσει στη νίκη με σκορ 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3) σε

έναν συγκλονιστικό τελικό στο ιστορικό χορτάρι του Center Court του All England Club.

“Είδα πολλά παιχνίδια, όμως ο τελικός στο Wimbledon ήταν το πιο δύσκολο απ’όλα. Όταν ο Φέντερερ είχε τα δύο match points, κράτησα σφιχτά τον σταυρό που φοράω από το Don River. Πιστεύω πολύ, φοράω το φυλαχτό συνέχεια και με έχει σώσει συχνά σε δύσκολες στιγμές. Είπα στον εαυτό μου: ‘Νόλε, μπορείς να το κάνεις. Το έχεις κάνει δύο φορές, μπορείς να το κάνεις ξανά’. Και το έκανε.

“Ο Θεός τον έσωσε. Ο Νόβακ πιστεύει επίσης πολύ στον Θεό. Νιώθει εκλεκτός. Φοράει τον σταυρό του που του φέρνει ηρεμία και ευτυχία” ήταν τα λόγια της Ντιγιάνα στην Sport Blic.

Η μητέρα του Τζόκοβιτς, αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του κοινού που στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ήταν υπέρ του Φέντερερ.

Ο Νόλε, πολλές φορές έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, ειδικά στις αναμετρήσεις με τους Φέντερερ, Ναδάλ που φαίνεται να έχουν περισσότερη στήριξη από την κερκίδα.

“Εμείς ήμασταν από τους λίγους οπαδούς του Τζόκοβιτς στο γήπεδο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είναι ωραίο που ενοχλούμαι από τον Φέντερερ ή από άλλους σε αυτές τις στιγμές αλλά ήταν ενοχλητικό γιατί ο Φέντερερ είναι λίγο αλαζόνας” πρόσθεσε η μαμά Τζόκοβιτς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Τζόκοβιτς αναφέρεται με υποτιμητικά σχόλια για τον Φέντερερ καθώς ο πατέρας του Σέρβου, Σρένταν Τζόκοβιτς έχει μιλήσει αρκετές φορές κατά του Ελβετού.

Το 2013 ο πατέρας του Νόλε είχε πει: “Ο Φέντερερ είναι ίσως ο κορυφαίος τενίστας στην ιστορία, όμως ως άνθρωπος είναι το ακριβώς αντίθετο”

Ο Νόλε απολογήθηκε γι’αυτές τις δηλώσεις, όμως ο Σρένταν Τζόκοβιτς επανήλθε φέτος, λέγοντας: “Ο Φέντερερ ζηλεύει τον Νόβακ γιατί ξέρει ότι ο γιος μου είναι καλύτερος από αυτόν και θα τον ξεπεράσει. Ο Φέντερερ είναι εξαιρετικός τενίστας, αλλά δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο και σαν άνθρωπος”

The post Ντιγιάνα Τζόκοβιτς: “Αλαζόνας ο Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα