Ντελ Πότρο: “Δυο εβδομάδες ξεκούραση”

09:27 1/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο δεν θέλει να… ακούει για τένις μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, καθώς θα ξεκουραστεί στην γενέτειρά του, το Ταντίλ, πριν την απαιτητική χωμάτινη περίοδο που ακολουθεί…

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας αυτήν την στιγμή στο ανδρικό Tour, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, μετά την ήττα του από τον Τζον Ίσνερ στα ημιτελικά του Miami Open την Παρασκευή, μίλησε για τις σκέψεις του ενόψει της συνέχειας της σεζόν, στο χώμα.

Ο “Πύργος”, ισχυρίστηκε πως

δεν θέλει να ακούσει ξανά για τένις, για τις επόμενες τουλάχιστον δυο εβδομάδες, όπου σκοπεύει να ξεκουραστεί στην γενέτειρά του, το Ταντίλ της Αργεντινής, πριν την clay court season.

Ο “Ντέλπο” αναμένεται να μην αγωνιστεί στα πρώτα τουρνουά της χωμάτινης περιόδου καθώς χρειάζεται να γεμίσει τις μπαταρίες του για τα καλά πριν να ριχτεί στην μάχη του χώματος, ενώ θέτει ως στόχο για την επανεμφάνισή του, το Masters της Ρώμης!

Αναλυτικά όσα είπε μετά την ήττα του από τον Ίσνερ:

“Όπως πάντα, τις τελευταίες δυο εβδομάδες αισθάνομαι αρκετά κουρασμένο το σώμα μου. Αλλά, όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο, ξεχνάω τα πάντα και παίζω το τένις μου χωρίς να το σκέφτομαι και να με επηρεάζει.

Μου αρέσει που τόσοι πολλοί φίλαθλοι έδειξαν την αγάπη τους για εμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα και με βοήθησαν να ξεπεράσω την κούραση και τον πόνο κατά την διάρκεια των πιο πρόσφατων αγώνων μου. Πάντως, ο Τζον έπαιξε καλύτερα από εμένα στον ημιτελικό και δίκαια κέρδισε.

Ήταν καλύτερος από εμένα και άξιζε να κερδίσει. Σέρβιρε πιο καλά από εμένα και όταν παίζει τόσο καλά όσο έπαιξε με εμένα στον ημιτελικό, τότε είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να τον κερδίσει. Δεν μπορούν πολλοί παίκτες να επιστρέψουν τα σερβίς του και κάθε φορά κάνει πολλούς winners. Όταν είναι σε καλή μέρα, μπορεί να κερδίσει άνετα έναν τόσο σημαντικό τίτλο, όπως στο Miami Open.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μου επίπεδο στην συνέχεια της φετινής χρονιάς, θέλω να κρατηθώ σε τόσα υψηλά στάνταρ και στην χωμάτινη περίοδο, αλλά δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσω να προετοιμάζομαι για τουρνουά στο χώμα.

Θέλω να είμαι υγιής καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν, άρα ίσως να μην αγωνιστώ σε μερικά τουρνουά στην έναρξη της clay court season, ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος για το Γαλλικό Όπεν και ίσως για την Ρώμη πιο πριν.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντελ Πότρο: “Δυο εβδομάδες ξεκούραση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα