Ντε Μινόρ: “Κανείς δεν με κερδίζει 11 φορές” (vid)

10:35 1/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ζωντανός στο παιχνίδι της υπεράσπισης του τίτλου του στο Ακαπούλκο, παρέμεινε ο Άλεξ ντε Μινόρ μετά τη σπουδαία επικράτηση με ανατροπή επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο προημιτελικό της Πέμπτης.

Ο δαιμόνιος Αυστραλός, δεν πτοήθηκε από την απώλεια του εναρκτήριου σετ με 6-1, επέστρεψε πολύ δυνατός στα δύο επόμενα σετ και εκμεταλλευόμενος την αστάθεια του Έλληνα πρωταθλητής, επικράτησε 1-6, 6-3, 6-3 του αντιπάλου του.

Ήταν η πρώτη νίκη του Άλεξ

ντε Μινόρ κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από 10 σερί ήττες (!), επιτρέποντας στον 25χρονο Αυστραλό να κάνει την επική δήλωση αμέσως μετά: “Κάθε φορά που τον αντιμετωπίζω, μου υπενθυμίζουν το ρεκόρ που έχω απέναντί του. Είμαι χαρούμενος που τελικά τα κατάφερα. Θα μπορούσα να πω ότι κανένας δεν μπορεί να με κερδίσει 11 συνεχόμενες φορές”

"I would like to say that no one beats me 11 times in a row." @alexdeminaur #AMT2024 pic.twitter.com/UdpTzEvcfy

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2024

Με τη νίκη αυτή, ο Ντε Μινόρ παραμένει στο παιχνίδι διεκδίκησης μιας θέσης στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Αυστραλός ξεκίνησε την εβδομάδα στο career high Νο9 της ATP Rankings, ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο13 της Live ATP Rankings την ίδια ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί το Νο10. Αν ο Ντε Μινόρ υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ακαπούλκο, θα ανέβει στη 10η θέση, διατηρώντας εκτός Top10 τον Τσιτσιπά.

“Ξέρω ότι λόγω της θέσης που βρίσκομαι, θα υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις κάθε βδομάδα. Τους επόμενους δύο μήνες δεν έχω πολλούς βαθμούς να υπερασπιστώ οπότε αν δεν καταφέρω αυτή την εβδομάδα να υπερασπιστώ τους περσινούς βαθμούς, θα έχω το Indian Wells, το Μαϊάμι και ολόκληρη τη χωμάτινη περίοδο για να συγκεντρώσω πόντους και να ανέβω στα rankings” είπε ο Ντε Μινόρ.

Στα ημιτελικά του Ακαπούλκο, ο Ντε Μινόρ θα αντιμετωπίσει τον Τζάκ Ντρέιπερ που λίγο αργότερα επικράτησε 6-2, 6-2 του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Χόλγκερ Ρούνε θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ που έφυγε νικητής από το ντέρμπι με τον Μπεν Σέλτον.

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Ντε Μινόρ: “Κανείς δεν με κερδίζει 11 φορές” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα