Νικητής στο βραδινό θρίλερ ο Αλιασίμ – VIDEO

Προερχομενος από την 6η του ήττα σε ισάριθμους τελικούς που έχει αγωνιστεί, ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ χρειάστηκε κάτι παραπάνω από τύχη για να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιγκόρ Γερασίμοφ, στην πρεμιέρα του για το bett1HULKS Championships της Κολωνίας.

Ο 19χρονος Καναδός, μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά συναρπαστικής μάχης στο τελευταίο ματς της Τετάρτης, επικράτησε 4-6, 7-6(2), 7-6(4) του qualifier Λευκορώσου και προκρίθηκε στα προημιτελικά της indoor διοργάνωσης.

“Σήμερα αποδείχθηκε πόσο σκληρό μπορεί να είναι το τένις μερικές φορές” είπε ο Αλιασίμ μέσα από το court. “Είχε πολλές

ευκαιρίες, σερβίροντας στο ματς στο 2ο σετ. Ένιωσα ότι έπαιζε σπουδαίο τένις. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος και να δοκιμάσω κάποια πράγματα. Στο τέλος, είχα εγώ το άγχος σερβίροντας για το ματς και χάνοντας τρία match points. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πάρω τη νίκη”

Στα προημιτελικά, ο Αλιασίμ περιμένει την Παρασκευή τον αντίπαλό του από την αναμέτρηση Στρουφ-Νισιόκα.

Μετά την κατάκτηση της Κολονίας την περασμένη εβδομάδα, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μπήκε, αντιμετωπίζοντας κάποια αγωνιστικά θέματα, με νίκη και στο δεύτερο “κολλητό” Cologne Open συνεχίζοντας το σερί νικών που τρέχει τις τελευταίες μέρες στη Γερμανία.

Ο 23χρονος τενίστας κέρδισε τον Τζον Μίλμαν με 2-1 σετ, 6-0, 3-6, 6-3 για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης την οποία και κέρδισε πριν μερικές μέρες.

Ο Ζβέρεφ είχε ένα κακό διάστημα στο δεύτερο σετ μετά το bagel με το οποίο φιλοδώρησε τον Αυστραλό στο πρώτο σετ αλλά ξεπέρασε την, προς στιγμήν, “τρικυμία” διατηρώντας το μομέντουμ νικών που έχει από το Αμερικανικό Όπεν και μετά.

Ο επόμενος του αντίπαλος χρειάζεται προσοχή γιατί είναι ο επικίνδυνος στη σκληρή επιφάνεια, Αντριάν Μαναρινό τον οποίο δυσκολεύτηκε να κερδίσει στο πρόσφατο US Open.

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας στο τουρνουά, μετά τον Ζβέρεφ, θα πρέπει να θεωρείται ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα που βαδίζει από νίκη σε νίκη με τελευταίο “θύμα” τον Στίβ Τζόνσον, 7-6(3), 6-3.

COLOGNE OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Νικητής στο βραδινό θρίλερ ο Αλιασίμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα